Xbox360 a live-ot dobja ki, és játék sem indul. (? )
inkább vagyok nem normális, minthogy megvegyem őket 15ezerért.
első: megkérdeztem, elvileg frissítette és mondja, hogy flashelni kell...csak én nagyon nem értek hozzá.
meg nincs rajta a legújabb flash, tehát azt mindképp meg kell csináltatnom, hogy vigye a legújabb játékokat..csak addig játszottam volna mást.
Az ilyet nem nem normálisnak hívják, hanem büdös tolvajnak.
Cigány vagy talán, hogy ennyire természetes a lopás?
Istenem aki konzolt vesz, minek veszi meg ha lopja hozzá a játékokat.
Vettél volna PC-t, azon tolhatod crackelt szarokat.
Ha nincs rá pénzed, ne vegyél konzolt.
Ha ti mindent megvesztek pénzért akkor beszélhettek magas lóról,de közötök akkor sincs hozzá,de amig pl tört windowsról irtok,addig csak álszentek vagytok.
Kérdező ha rhg van a boxodon akkor nem kell játékot kiirni. Olvass utánna.
Nem veszek meg mindent, csak amit elveszek, használok és szükségem van.
Bájdövéj Linuxról írok, de eredeti Windowsom is van játékra.
Gyökér...
Irtál játékot xboxra? Játék gyártó cég tulajdonosa vagy? Nem hinném. Akkor meg mi közöd van hozzá ki miként használja az xboxát? Miért fáj az egy két álszent okostojásnak itt?
Amúgy meg az irásod alapján te vagy inkább a gyökér...
Dettó... Linux.... INGYENES!!!
Másik gép céges eredeti Winfos 8, minden szar eredeti, cég fizeti. Játékra nincs időm.
De ha itt tartunk STEAM-ról hallottál már, onnan töltök le játékot legálisan. Szal nekem ne gyere ezzel gyökér.
Képzeld adót is fizetek, rendesen nem vagyok félig bejelentve. Jahogy van pénzem is... tanulni kell és jó helyre benyalni magad, akkor nem kell lopni a játékot szaros Xbox-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!