Samsung laptop HDMI-n keresztül összekötve LCD TV-vel nincs hang. Mit lehet tenni?
Sziasztok
Egy Samsung RV-511 laptopot most frissítettem eredeti win7-ről win8-ra, és most nem megy át a hang hdmi-n keresztül. A hangnál átállítva a tv-re, engedélyezve, de nem megy át a hang.
A múltkor is valamilyen programot kellett feltelepítenem, utána jó lett, csak nem emlékszem milyen program volt.
Ömm, esetleg ha van a laptophoz akkor az audio drivert tedd már fel.
G.
Sajnos nem működik.
Az inteles laptopoknál "Internal Intel 32 bit 8.15.10.2202" driverben benne van a HDMI is, csakhogy hiába telepítem nem igazán csinál akármit is. (Ez már letöltött verzió, a sajátja vista kompatibilis, el se indul).
A Realtek honlapjáról megkerestem a HDMI drivert, leszedtem a 2.71 verziót, már korábban, és azzal se megy.
A hang beállításainál a hangszóró konfigurációjánál, a hangcsatornánál ugye annak kellene megjelennie, hogy sztereó, de itt sajnos üres.
Valami mást kellene próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!