Véletlenül letiltottam a hangkártyámat, hang van továbbra is, de most nem a hangkártyáról jön, és messze nem olyan szép. Hogy állítsam vissza?
Tegnap az új számítógépemet szerettem volna felfedezni, nézegettem a hangkártya szoftverét, kipróbáltam különböző beállításokat. Jó hülye voltam, mert arra is rámentem, amire nem tudtam hogy mi. Rákattintottam az "alapértelmezett hangeszköz" gombra, hirtelen eltűnt a zene...
Kiléptem a hangkártya szoftveréből, bementem a hangbeállításokra, ott valahogy sikerült visszaraknom a hangot, de most nem a hangkártyáról szól.
Ma megpróbáltam megjavítani, de nem is érzékelte a hangkártyát, nincs a vezérlőpultban az ikonja, így a szoftverbe se tudok belépni.
Segítsetek légyszives, mert egyre jobban zavar, hogy rossz a minőség, ráadásul így nem lehet egyszerre a fejhallgatón és a hangfalon zenét hallgatni, mindig be kell menni a hangbeállításokba és ott manuálisan átállítani.
vezérlőpult>eszközkezelő
ha a hangod sárga, újratelepited a hangvezérlőt.
ha nem, hangbeállitások, lejátszó eszközök, tulajdonságok. megnézed, hogy rendben van-e minden, majd átállitod a hangszórót defaultra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!