Laptopot szeretnék venni, de nem vagyok szakértő a témában. Milyennel járnék legjobban? Igények lent!
Ár: 150000 vagy az alatt
kijelző: 15.6", jó felbontású
processzor: i3 vagy i4
jó videokártya
min. 3 usb férőhely
szerintetek mennyi belső memória szükséges? zenék, filmek, képek lesznek rajta, nem játékok
amire használni fogom: internet---> közösségi oldalak, chat, e-mail, videó- és filmnézés, böngészés;
szövegszerkesztés (Word), Power Point prezentációkészítés, Excel táblázatkezelő és a Microsoft egyéb programjai
Olyan laptopot szeretnék, ami ezeknek a céloknak megfelel. nem tudom melyik a legjobb fajta, de szívesen fogadom a javaslatokat!
Előre is bocsánat, ha valamit téves kifejezéssel írtam, de a szakszavakban ezen a téren nem vagyok otthon. Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem tudtok segíteni! :) 15/L
15 éves lány olyant vegyen szerintem magának,ami tetszik neki,
-egy szép rózsaszint ,vagy türkizt,
mert amiket leírtál azt bármelyik lapi megtudja csinálni,netezésre powerpointra mind jó,
Erre a célra felesleges az i3 processzor, külön videókártya sem kell ha nem lesz játék.
Ez a legolcsóbb laptop amelyikkel nincsenek minőségi problémák :
A fenn említett Asus kerülendő, egy laptopnál nem a kinézet számít !Amiért piros, nem lesz tartósabb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!