Ha szeretnék venni egy apple terméket melyik éri meg a legjobban? Zene hallgatásra, film nézésre és játszásra szeretném használni
Mennyi pénzért 85 000 rt ipod touche
200 000 fellet ipad
sokk van ártól függ
Ezekre mind megfelel az iPod Touch, az iPhone, az iPad és a MacBook. Innentől kezdve már a pénztárcádon múlik, hogy mit veszel.
Nekem iPod touch 5-öm van 100 ezer Ft volt, illetve egy iPad 4-em, ami 150 ezer Ft volt.
iPhone legalább 200 ezer Ft, a MacBook pedig 300 ezertől 900 ezer Ft-ig terjed. (de ez egy laptop, szóval úgyse ez kell neked)
Legjobb szerintem az iPad filmezésre és játékra. Sokkal élvezetesebb nagy kijelzőn, mint a kicsi iPodon vagy iPhone-on. Viszont zenét hallgatni nekem nem kényelmes rajta, főleg ha városban akarom hallgatni menet közben. Arra az iPod a jó, vagy az Iphone. (persze ezeken is szépen mennek a játékok, de kicsi a kijelző)
Kihagytam magát az iPad minit. Talán ez az arany középút, mert nem olyan nagy, mint a sima iPad, jelentősen olcsóbb lehet, attól függően, hogy hány gigás (100 ezer ft a 16 GB), illetve mégse egy pici kijelzőre kell koncentrálni. Neked ezt ajánlanám leginkább.
Megéri. A kijelzője gyönyörű, nekem ez tetszik benne a legjobban. Annyira szép rajta minden, hogy szinte életre kel és kiugrik. :D A játékok jól mennek rajta, mert direkt iPad-re is tervezik a játékokat. Viszont egy "rendes", komolyabb játék több GB is lehet, ezekből nem fér 16 GB-ra sok. Persze a legtöbb, kisebbek MB-ban mérhetőek inkább.
Nekem is csak azért van külön iPod-om, mert én ezekért rajongok leginkább, nem azért, mert az iPad rosszabb lenne. :)
Igen, a retina más, szebb. Ezért is írtam, hogy érdemes kipróbálni, hogy biztos legyen benne a kérdező, hogy akarja. :) De nem is pixelhalmaznak kell elképzelni a mini kijelzőjét, hiába nem retina, gyönyörű. Látni kell, na. :D
Itt egy videó, iPad 4(retina) és a Mini:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!