60-70 ezer környékén keresek Televíziót. Küldenétek olyat ami a legjobban megéri?
Igazuk van az előttem válaszolóknak annyiért csak sz@rt kapsz.
Minimum egy ilyen készüléket érdemes venni.
"Gratulálok" a válaszolóknak!
A 82cm-es tévémet 64900-ért vettem.
LG kijelző van benne, mpeg 4 tuneres LED tévé.
USB-n minden ismertebb fájl formátumot lejátszik.
Csak egy baja van. Telefunken-nek hívják.
Ez baj azoknak, akik az LG, Samsung, Sony-n kívül nem ismernek mást, de osztják az észt NULLA ismerettel.
Csendben megjegyzem, a Telefunken már akkor műszaki cikkeket gyártott, amikor a mai sztár cégeg nagyrésze még nem is létezett.
A kérdezőnek: Ha érdekel és írsz egy üzenetet, megadom az elérhetőséget.
Csak azt ne felejtsd el hogy a Samsung is 1938-ban alapult az igaz hogy a Telefunken 1903-ban.
De a Samsung gyárt orvosi berendezéseket is, így elhiheted van némi respektje műszaki témában,és saját képernyőket is fejleszt.
"A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad"
Teljesen igazad van. Nem állítottam, hogy a Samsung rossz lenne, csak arra hívtam/hívnám fel a figyelmet, hogy van élet a 3-4 "trendi" márkán túl is.
Egy péda a noname-ről: Celcus 47" 3D Smart LED TV.
Ára: 145ezer. Kb. 100-120ezerrel olcsóbb az ugyanolyan tudású, "márkásnál" és nyugodtan melléteheted bekapcsolva.
Semmivel sem lesz rosszabb a képe.
Link: [link]
Bármit is veszel, az 3 kijelző lehet/lényege a tv-nek!
Samsung, Lg, a harmadik meg Sharp! Ezért a pénzért egy közép kategoriás 82cm es tv belefér, Bármelyik márkában. samsung szép, de tulvezéreltek a szinek/mutatós, de nem élethű/ Lg: itt alapot kapsz, de kicsit még ráköltesz, és megkapod az IPS panelt/jó betekintési szöggel/ De inkább azon kellene elgondolkozni milyen messziről nézed, és mekkora kell! Ami nekem szimpatikus, az az Lg, és a philips. nekem utobbi van a hálóban! Ha nagyot akarsz vegyél szamszung plazmát, csak ne rakd be túl világos szobába. 102 cm-t 120 körül meguszól, és a fogyasztása sem vészes az ujjaknak. kb 110 watt/óra,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!