Mi a baja a fényképezőgépemnek?
Figyelt kérdés
elemes.régi elemeinkkel működött, de lecseréltük őket, mert már nagyon kevés ideig [5 perc] bírták. erre, most vettünk új elemeket. egyikkel be se kapcsol, másikkal bekapcsol, de aztán rögtön el is sötétül, harmadikkal meg csak akkor sötétül el ha fényképezni szeretnék.2009. okt. 13. 16:15
1/6 anonim válasza:
fel van töltve az elem? lehet h úgy vetted h nincs még..
vagy 1 használatosat vettél nem tudom. neem 3000 ft darabja, drága de megéri mert sokáig bírja.
2/6 anonim válasza:
előző vok
de lehet hogy fordítva tetted be az elemet, nem tudom.
jó kérdés..
így most gép elől nem tudom megmondani mert ahhoz látnom kéne.
remélem jó lesz
szia :)
4/6 A kérdező kommentje:
de rendes, egyszer használatos, új elemmel is ezt csinálja. bekapcsol, de rögtön ki is kapcsol.az objektívje pedig kinnmarad.
2009. okt. 13. 16:58
5/6 A kérdező kommentje:
ja, és az objektív berregő hangot ad ki
2009. okt. 13. 17:02
6/6 anonim válasza:
Valami szorulása van az objektív működtető mechanikában vagy a motorban és azért kapcsol ki mert túl nagy áramot vesz föl az akkuból.
Amivel be sem kapcsol az már nem bírja a fényképerő energia igényét, más készülékbe még jó lehet, de a fényképezők nagyon igényesek az elem vagy akku feszültségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!