Milyen hangfalat vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy hangfalat kisebb társaságokhoz és otthoni használatra, de sajnos nem nagyon értek hozzá. 15-20000 Ft- nál nem költenék rá többet (tudom, hogy ennyiből, nem lehet olyan jót venni, de írjatok légyszí, azért még elfogadható minőségű hangfalakat). Az is fontos lenne, hogy telefon ki lehessen hangosítani rajta.

Kinéztem ezt [link]

Erről mi a véleményetek?

2013. jún. 11. 12:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát ez bezengi, az ilyen olcsó cuccokkal nagy partit nem tudsz tartani, és egy ilyen kis cucc is bezengi eléggé, de ha jobb kell, újonnan 40 körül kapsz normálisabb hifit, ami már jobb, de normális buli technikát 50-60 körül lehet kapni, ott kezdődnek az aktív hangfalpárok, amik bezengik neked rendesen a szobát.
2013. jún. 12. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom egyesek egy heti minimálbér áráért hogy gondolják, hogy egy 20-25 főnek tudnak hangosítani... 20 eft-ból magadnak, szobába egy kellemes hangerőhöz, és elfogadható minőséghez alkalmas cuccot fogsz tudni vásárolni, még használtan is. Nem hogy újonnan...

Most ha te bulizni akarsz, és azt akarod ha a 25 főből 10-15 beszélget, viháncol, és mellette halljál valamit a zenéből, netán érezd is az ütemet, oda kell egy hangfalpár, dupla 16-20 centis szobai, vagy egy 25 centis mélyközéppel szerelt kis PA doboz minimum. Nem dóm magassugárzóval, mert annak a hangereje kevés. Hajtani, hogy ne fulladjon meg, legalább egy 2x100 wattos szobai erősítő, szobaihoz akár 2x150-200watt is mehet, mert érzéketlenebb mint a PA.

Egy hangfalpár alsó hangon is 50 eft, de ink 70-80, erősítő még 50-60 eft.

Használtan veszel (ami nem hülyeség) fele annyiból megúszod.

20 eft-ért is kapsz kis PC-s 2.1-et, vagy valami 10-13 cm hangszóróval szerelt mini hifit, de az ahhoz, hogy 20-25 fős társaságot egy nagyobb szobában felülmúljon, és megtáncoltasson, sajnos édes kevés. Még egy nagyobb egybe hifi is kétesen állná meg a helyét, annyi pnzből amibe azok kerülnek, bizos hogy külön erősítő-hangfal duot vennék.

2013. jún. 17. 22:42
 13/13 zsoli25 válasza:
Nemrég vettem egy Edifier R2730DB 2.0 Aktív hangfal-at, ami elméletileg 135w. De nekem az kevés volt a szobába. nem hogy nagyobb társasághoz. Pedig 50ezerért vásároltam nem gagyi. De megfogadtam mivel eladtam hogy nem sajnálom rá a pénztha már az ember használni is szeretné akkor már jót vegyen. Ti milyen hangfalat ajánlanátok nekem max 100ezer forintig?
2019. máj. 3. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!