Milyen hangfalat vegyek?
Szeretnék venni egy hangfalat kisebb társaságokhoz és otthoni használatra, de sajnos nem nagyon értek hozzá. 15-20000 Ft- nál nem költenék rá többet (tudom, hogy ennyiből, nem lehet olyan jót venni, de írjatok légyszí, azért még elfogadható minőségű hangfalakat). Az is fontos lenne, hogy telefon ki lehessen hangosítani rajta.
Kinéztem ezt [link]
Erről mi a véleményetek?
Inkább vegyél valami kisebb, de megbízhatóbb cuccot, mint ezeket az sz@rokat.
Mint pl.:
Ezen az oldalon nézz még szét... semmiképpen sem vennék olyan vackokat mint amiket itt linkeltetek, megbízhatatlan gagyik... és rettenetes a hangjuk is, de lehetne még írni vagy el oldalnyit arról, mért ne vegyél olcsó vackot, felesleges, az ember úgy is legtöbbször a saját kárán tanul....
Inkább a minihifit javasolnám, annyiba jobb a 2.1( két kis hangszóró egy mélynyomó), hogy lehet variálni a mélynyomó elhelyezésével, hogy jobban halld, de nem kisebb teljesítményű egy 2.0 sem, tetszés szerint válassz.
Abban jobb minihifi, hogy az rádiós, CD lejátszós, ha esetleg nincs kéznél egy telefon akkor van más megoldás is, de tapasztalatom szerint jobban a hifik, mint a 2.1-ek, nekem személy szerint jobban tetszik a hangzásuk, és az hogy nem kell a mélynyomó elhelyezésével foglalkozni, meg egyébként is ezeknek a kis 2.1- eknek csak egy 10 cm-es mélynyomójuk van ami nem fogja bezengeni a szobát, nem kell tőlük sokat várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!