Vegyek 13. 000ft-ér egy új hangfalat, vagy rakjak össze egyet? Melyik éri meg jobban?
Szeretnék egy bulit szervezni, és arra kéne hangfal. (nem csak arra az egy bulira, amúgy is kéne egy)
Maximum én olyan 300W-ra gondoltam. Én ezt néztem ki: [link]
Szerintetek vegyem meg ezt, vagy inkább hangsugárzókból építsek saját hangfalakat?
Erősítőd milyen van, mert a hangfal nem fog magától szólni.
Egyébként ezeket a semmitértő cuccokat felejtsd el. A hangosítás itt kezdődik :
Elárulom neked, ez nem egy olcsó hobby, de egyszer kell megvenni a jót! Ha csak a wattokat akarod ezekbe pumpálni hajrá.. okosan is lehet, de ahhoz érzékeny hangfal kell. :)
Nincs ismerős akinek legalább van valami jobb hifije ?
Az is elég tud ám lenni, számolni kell a szomszéd faktorral is. Elmondom neked ezt a cuccot két utcával feljebb is tisztán hallották. A végeredmény 5 perc zene volt, majd 4 szomszéd jött aki elküldött minket a francba...xDD
http://www.youtube.com/watch?v=GbsDkonrUOQ
Powermixer újonani ára kb 200ezer volt anno, a hangfalak is 100ezer+ körül lehettek kb.
Ha sok bulit akarsz tartani véleményem szerint nem éri meg kölcsönözni. ( Saccra 10-15ezer kikölcsönözni egy jó cuccot + elmenni érte, majd visszavinni - benzinköltség ) Tehát ez legyen 20ezer. Ennyiből vehetnél már valamit.ˇ
Hangfal építés ahogy számoltam kb x2 ennyi lenne, ha nem több, - mély sugárzók függvényében.
Stage PA 30 9ezer /db x2
MNC magas 2,5ezer /db x2
Láda 3,5ezer /db x2
Kárpit vagy festék, csavarok, hangváltó , fogantyú, csatlakozó, hszvezeték kb 8 ezer
Így a végösszeg postával simán lesz 40ezer és ott van még a sok munka vele.
^Nem bonyolítom tovább, lehet neked ez is megfelelne :
[link] :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!