Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Digitális fényképezőgép:...

Digitális fényképezőgép: melyik bírja jobban az akkus, vagy a tölthető AA elemes?

Figyelt kérdés
Melyik kb mennyi ideig bírja egy feltöltéssel? Mi az általános tapasztalat, hogy azok a gépek bírják jobban szuflával, amelyeknek saját aksija van, vagy amelyek újratölthető AA ceruzaelemekkel vannak etetve?
2009. okt. 8. 10:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%
Az a bajod, hogy amint megláttad a szót "Amerika", rögtön elkezdtél fröcsögni. Ez normális? Nem. Volt ott még majdnem 50 másik ország is, neked mégis az Amerika fáj. Nem vagy túlságosan okos ember, nem igaz? Le merném fogadni, hogy szélsőjobbos. Miattad mondják azt a magyarokra, hogy idegengyűlölő, befordult nép. Látod, hova jutottunk az elemek témából? :) De legalább magyarázatot adtál pár egyéb kérdésre is. Egyébként a mobil csak magában állva bír 1 hetet, használat közben bizony max 1-2 napról van szó. De egy ekkora intellektüellnek mint te, magyarázhatom :D
2009. okt. 13. 11:52
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

nyald ki amerika seggét te marha,te vagy oda érte nem én!!

Olvass vissza te szerencsétlen,utolsó mondatomban épp csak megemlítettem,hogy ki akar oda menni rajtad kívűl,azóta vered itt a nyálad! Most meg elkezdesz politikai hovatartozással vagdalózni,vedd már észre magad te nagyon "okos"!!!

Elég szar telefonod lehet ha csak egy hétig bírja készenlétben.

Épp ezért írtam,de úgylátszik te csak az amerikádat látod a mondatok között semmi egyebet,hogy fel tudom tölteni bármelyik fényképezőt az elemeset is és aksisat is 2-3 naponta nem jelent problémát.

De fordítottad el az egész beszélgetést,te fordítod ki az összes hozzászólásomat....fogadjunk cigány vagy!!! :))))

Azok fosnak a szélsőjobbiktól és szerepel az álmukban amerika....de majdcsak felébredsz egyszer és rájösz,hogy csak egy napszámos idióta vagy...de igazad van itt BÁRKI lehetsz!!! Jó csinálod!! Így tovább.

Ezután válaszolj akinek akarsz,mert nem érdekelsz tovább! Idióta!

2009. okt. 13. 13:56
 23/26 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg szélsőjobbos! LOL :D

Ez mindent megmagyaráz. Majd küldök neked az otthonba pár szép zsírkrétát. :)

2009. okt. 13. 13:58
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként a legtöbb (gyakorlatilag egy ideje mindegyik) lítiumakksis fényképezőhöz, videokamerához és mobiltelefnhoz adott töltő működik az Amerikai Egyesült Államokban és a többi nem 230-as országban, mivel 100..240 V a bemeneti tartományuk. Direkt az utazások miatt tervezik őket ilyenre. Össz-vissz egy filléres csatlakozó-adapter vagy egy másik tápkábel (aminek a dugalj felőli végére az adott országban használatos dugó van felszerelve) kell hozzájuk.
2009. okt. 13. 15:55
 25/26 anonim ***** válasza:
76%
Az a filléres konverter ki inkább 8000 Ft($40).
2009. okt. 14. 06:37
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Mi?? Reptéri boltokban 1 font/dollár/stb. Nem az olyanra gondoltam, ami transzformál is, hanem csak egy itteni aljzat egy ottani dugóval összeépítve. Azért nem kell transzformálni, mert mint írtam, 100...240 V között minden jó nekik.
2009. okt. 15. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!