Beats Solo HD tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ilyet akarok venni. Milyen?

2013. jún. 3. 18:42
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ez nem hamisítvány, ugye?

2013. jún. 3. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:

1) Az összes Beats elég szar minőségű, nincs kivétel.

2) Nem hiszem, hogy hamis, árban sem az a feltűnően olcsó, a hamisakat általában 10k alatt árulják. De vegyél normális fejhalgatót, 40k-ért olyat kapsz, hogy beszarsz tőle.

2013. jún. 3. 20:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Összes beats szar?

Nem a netről letőltött gagyit kell hallgatni vele és nincs párja hangzásba

2013. jún. 3. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Pl ezek nagyjából egy árban vannak vele, és lekörözik. A Beats bár nem rossz fejhallgató, de erősen túlárazott. 15-20 eFt maximum. És abban igaza van a 3-asnak, hogy nem mp3-at kell hallgatni ilyen kategóriájú fejhallgatón.

Viszont ha összehasonlítod a Beats-el bármelyiket a linkeltek közül, rájössz, hogy hangzásban messze elmarad. Egy jóféle cd deck és fejhallgató erősítő páros már megmutatja a különbségeket. De gondolom aki ilyen árban néz fejhallgatót, az már nem mp3-at hallgat (remélem)

2013. jún. 4. 10:37
 5/9 anonim ***** válasza:

pontozzatok le ezen az oldalon ugyis népszerű fikázni a beats, apple cuccokat:)

röviden annyi hogy nekem van egy solo HD és szerinten nagyon jól szól (mivel én nem a gagyi netes MP3 at hallgatom hanem iTunes- on veszek zenét -.-) ja és a legfontosabb, hogy ezek a fülesek iPod/iPhone/iPad hez vannak tervezve

[link]

ja és elöszöt kikell probálni utána megitélni :)

2013. jún. 6. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem fikázom, csak túlárazottnak tartom picit. Elismerem, nem Iphone-al hallgattam, hanem többek közt egy onkyo CD deck-ről, és egy Heed Canamp fejhallgató erősítővel. Erös középmezőny a beats, mint írta, 15-20.000 reális lenne érte. Nem hiszem, hogy ha Iphone-on hallgatnám, akkor sokkal jobb lenne a hangminősége.

Tapasztalatból írom, a HD598 nagyságrendekkel jobb, mint a Beats Solo HD (Azért ezt írom, mert csak ezt hallgattam).

De van aki nem hallja a különbséget, vagy mp3-at hallgat, annak teljesen felesleges 10k-nál többet adni érte. A Beats replikák (kettőt hallgattam) pedig igen kriminális minőségűek, egy 2-3000 ft-os fejhallgató szintjén vannak.

Ha teheted, egyszer hallgass meg egy HD598-ast megfelelő forrással (minőségi hangkártya, FLAC formátummal, minőségi CD deck, minőségi fejhallgató erősítővel), és hidd el, hallani fogod a különbséget.

A kérdezőnek: Keress egy szaküzletet, ahol több fejhallgatót is kipróbálhatsz, mert lehet, hogy te semmi különbséget nem fogsz észrevenni egy 20 és egy 40 ezres fejhallgató között.

2013. jún. 6. 22:37
 7/9 akosrakos ***** válasza:

Imént Pénteken voltam az Istyle ban kipróbáltam egy ilyen SOLO HD -t hát szerintem egyáltalán nem nagy szám csak a MÁRKÁT fizeted meg. A helyedben inkább Sennheiser vennék.

De hát ha van fölösleges 50 ezered akkor nosza rajta. :)

2013. jún. 8. 16:14
 8/9 akosrakos ***** válasza:
[link] mér lenne ez hamisítvány. 43.000 ft ért az biztos nem replikai, ráadásul ez egy WEBÁRUHÁZ!!!! ahol azért EREDETI cuccokat árulnak!!!
2013. jún. 9. 13:34
 9/9 akosrakos ***** válasza:
Ez azért kerül ennyibe,mert ez még a régi Monsteres tipus. Ami már elavult. Persze a sima Beats ek azok a Monsteres eredeti árát vették fel.
2013. júl. 31. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!