Beats Solo HD tapasztalatok?
1) Az összes Beats elég szar minőségű, nincs kivétel.
2) Nem hiszem, hogy hamis, árban sem az a feltűnően olcsó, a hamisakat általában 10k alatt árulják. De vegyél normális fejhalgatót, 40k-ért olyat kapsz, hogy beszarsz tőle.
Összes beats szar?
Nem a netről letőltött gagyit kell hallgatni vele és nincs párja hangzásba
Pl ezek nagyjából egy árban vannak vele, és lekörözik. A Beats bár nem rossz fejhallgató, de erősen túlárazott. 15-20 eFt maximum. És abban igaza van a 3-asnak, hogy nem mp3-at kell hallgatni ilyen kategóriájú fejhallgatón.
Viszont ha összehasonlítod a Beats-el bármelyiket a linkeltek közül, rájössz, hogy hangzásban messze elmarad. Egy jóféle cd deck és fejhallgató erősítő páros már megmutatja a különbségeket. De gondolom aki ilyen árban néz fejhallgatót, az már nem mp3-at hallgat (remélem)
pontozzatok le ezen az oldalon ugyis népszerű fikázni a beats, apple cuccokat:)
röviden annyi hogy nekem van egy solo HD és szerinten nagyon jól szól (mivel én nem a gagyi netes MP3 at hallgatom hanem iTunes- on veszek zenét -.-) ja és a legfontosabb, hogy ezek a fülesek iPod/iPhone/iPad hez vannak tervezve
ja és elöszöt kikell probálni utána megitélni :)
Én nem fikázom, csak túlárazottnak tartom picit. Elismerem, nem Iphone-al hallgattam, hanem többek közt egy onkyo CD deck-ről, és egy Heed Canamp fejhallgató erősítővel. Erös középmezőny a beats, mint írta, 15-20.000 reális lenne érte. Nem hiszem, hogy ha Iphone-on hallgatnám, akkor sokkal jobb lenne a hangminősége.
Tapasztalatból írom, a HD598 nagyságrendekkel jobb, mint a Beats Solo HD (Azért ezt írom, mert csak ezt hallgattam).
De van aki nem hallja a különbséget, vagy mp3-at hallgat, annak teljesen felesleges 10k-nál többet adni érte. A Beats replikák (kettőt hallgattam) pedig igen kriminális minőségűek, egy 2-3000 ft-os fejhallgató szintjén vannak.
Ha teheted, egyszer hallgass meg egy HD598-ast megfelelő forrással (minőségi hangkártya, FLAC formátummal, minőségi CD deck, minőségi fejhallgató erősítővel), és hidd el, hallani fogod a különbséget.
A kérdezőnek: Keress egy szaküzletet, ahol több fejhallgatót is kipróbálhatsz, mert lehet, hogy te semmi különbséget nem fogsz észrevenni egy 20 és egy 40 ezres fejhallgató között.
Imént Pénteken voltam az Istyle ban kipróbáltam egy ilyen SOLO HD -t hát szerintem egyáltalán nem nagy szám csak a MÁRKÁT fizeted meg. A helyedben inkább Sennheiser vennék.
De hát ha van fölösleges 50 ezered akkor nosza rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!