Feederimmortal kérdése:
Valaki vásárolt már Beats Audio Studio vagy Pro változatból a másolatát, replikáját, amit a vaterán, apródon, stb. helyeken árulnak 15-30e Ft között?
Figyelt kérdés
Kíváncsi volnék,hogy milyen minőségre és hangzásra,mert amikor a youtubon összehasonlítják az eredetit a replikával,akkor annyira apró különbségeket szoktak csak felhozni,hogy szinte csak szériaszám alapján tudják megmondani,hogy eredeti-e vagy sem.2013. máj. 26. 12:04
1/9 anonim válasza:
Azért mert ezek nem szólnak jól egy fele ennyibe kerülő normális füleshez képest. Én még azon se csodálkoznék ha egy koppintás jobban szólna mint az eredeti.
2/9 A kérdező kommentje:
Ebben nagy igazság lehet,amit írtál! :) Én még azon is gondolkoztam már,hogy a hamisítványnak kiadottakat is az eredeti gyárban adják,csak 3x olcsóbban,hogy a szegény embereket is elcsábítsák és ezzel is reklámozzák mindenhol a beatset! Biztos,hogy egy beats nem szól úgy mint egy Senh.,vagy Pionner,de ágy átlag embernek nincs is szükségerá,mert ezek a drága beatsek egy átlag fülhalgató minőséget hoznak,de mivel tényleg divatosak és jól néznek ki sokan vesznek ilyet.
2013. máj. 26. 12:44
3/9 A kérdező kommentje:
Várom még a pozitív,negatív korrekt véleményeket! Érdekel az is akinek eredeti van és az is akinek hamisítvány!
2013. máj. 26. 12:46
4/9 anonim válasza:
Jól szólnak de az élettartalmuk kb 2 hónap :D és vettem nem volt rossz 2 hónapot bírt haverommal rendeltük postaköltség miatt egyszerre nála másfél hónapot húzott ki(Számítógépnél szolgáltatás szerint használtuk) belázattunk és rendeltem egy akg 511-et tökéletes megvagyok vele elégedve 5x jobban szól és ár/értéket nézve 10esre pontoznám bár nem ez volt a kérdés de én ezt ajánlanám. Remélem tudtam segíteni D
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igazából,pont erre keresem a választ! Mennyiért vetted és hol,ha szabad érdeklődnöm? Milyen Típusú Beats vettél? (Solo,Solo Hd,Studio,Pro,Detox) ?
2013. máj. 26. 14:13
6/9 A kérdező kommentje:
JA és még annyit,hogy végül is nem szólt rosszul,csak nem volt valami tartós ?:D
2013. máj. 26. 14:15
7/9 Misi0023 válasza:
Én ebayről rendeltem egy solo hd-t. kb 3 ezer forint volt ingyen postával :D Egy kalap szar. Apró eltérések vannak az eredetihez képest, de aki nincs képben azt át lehet verni vele. Hangzásra is kalap szar. :D
8/9 Misi0023 válasza:
ja még annyit h csak kipróbáltam és ha érdekel ugyanennyiért továbbadom neked :D
9/9 A kérdező kommentje:
Igen,a solo hd-t lehet A legegyszerűbben lekoppintani,ezért A legszarabb is. A kérdésemben viszont a studió és pro változatról érdeklődöm
2013. jún. 3. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!