Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PSP-m nem viszi a CSO fájlú...

PSP-m nem viszi a CSO fájlú játékokat! Csak az iso játékokat! Miért van ez? (bővebben a leirásnál)

Figyelt kérdés
A psp fel van törve cfw van telepitve! Chicken módszerre ha jól tudom! Sajnos hiába használtam a google, nem sok eredményhez jutottam! Jah és már volt szervizbe is de szerintem nem nagyon tudták ezt a CSO megcsinálni, mert ugyan úgy nem fut.. Valami hiba üzenet jön ki ha elinditom a játékot!:S
2009. okt. 6. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Megpróbálok segíteni, de egy kicsit el vok szerintem maradva. Mi az a Chicken módszer? Lehet, hogy ez a baj.
2009. okt. 7. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez a chicknek mod a cfw néven hallgat! Csak azért kapta a nevét mert ezt máshogyan kell hack vele a psp, gondolom én!
2009. okt. 7. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Hű, hát én erről a chickenről nem hallottam, pedig nekem is flashelt a PSP-m.

A legfrissebb CFW van rajta?(5.00 M33-6)

Cso-t akkor nem olvas be, csak iso-t. És akkor ott az összeset? Mert akkor szerintem direkt így lett flashelve.

Nos, én a www.paphungary.hu weboldalt szoktam javasolni. Itt már komoly szakértők vannak, akik szerintem értik ezt az egészet. Szal, látogass oda és tedd fel a kérdést!:)

2009. okt. 11. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:
www.psphungary.hu
2010. jan. 9. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!