Milyen tabletet vegyek 40. 000ft alatt? És hol?

Figyelt kérdés

olyan kéne amihez megy usb csatlakozó

meg lehet netezni rajta meg minden

meg ami nagy

2013. máj. 29. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Concorde Tab Speed , ebben az árkategóriában ez a legjobb

2013. máj. 29. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
40-ért? Semmilyent. Gyűjts még rá legalább 20-at, de inkább többet és aztán kérdezd újra!
2013. máj. 29. 22:02
 3/8 A kérdező kommentje:
2013. máj. 30. 06:43
 4/8 A kérdező kommentje:
ez jó?
2013. máj. 30. 06:44
 5/8 aHermann ***** válasza:

Igaza van az előttem hozzászólónak. Túl "olcsó tabletnek híg a leve". :-) Nem fogod szeretni, hacsak tényleg nem csak a leveleid olvasására akarod használni. De ha ez az első tableted, hamar rájössz, hogy mennyi mindenre jó és akkor gyorsan eléred a gyenge tabletek korlátait.

Inkább szánj rá még egy tízest és vegyél egy Nexus 7 8GB-t. Fényévekkel jobb, mint az összes többi droidos tablet ebben az árkategóriában. Filmeket és egyéb nagy adatot meg tárolj a felhőben, és akkor elég lesz a 8 giga is. Ha pedig úgy érzed mégis kevés lenne, akkor jöhet a 16GB-os, csak az már húzósabb (75e HUF).

Írtad, hogy "meg, ami nagy". Nos gondolom akkor inkább 10"-ban gondolkozol. Ebben az árkategóriában az még inkább felejtős. Nekem van 10"-os tabletem is (iPad), ami bőven nem a 40e-es kategória. Nagyon szeretem azt is, de mégis sokkal jobban kézreáll a kis Nexusom. Nap mint nap azt használom. Pedig elég lapát kezeim vannak. Hosszú távon kényelmesebb és praktikusabb a 7". Ha folyamatosan kézben tartod, mert mondjuk este az ágyban olvasol vagy netezel, akkor a 10"-os hamar kényelmetlen lesz. Nap közben a 7"-os pedig pont befér a farmerzsebembe még :-), igaz csak ha megyek valahova, mert ülni úgy már nem kényelmes, ilyenkor kirakom az asztalra magam mellé. Tokot vegyél rá minden esetre. De nem akarlak meggyőzni. Kinek a pap, kinek a papné.

Egyébként pedig menj be egy olyan üzletbe, ahol ki tudod őket próbálni és nézd meg neked melyik jön be igazán. Próbálgass ki rajta minél több mindent és aztán dönts. A legjobb persze ha pár napra esetleg kölcsön tudsz kérni egyet valakitől, de ez azért ritka.

Üdv.

2013. máj. 30. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy Nexus 7-el tényleg jobban jársz kedves kérdezőbiztos 😃
2013. máj. 30. 09:12
 7/8 anonim ***** válasza:
🆒👍😉
2013. máj. 30. 09:13
 8/8 A kérdező kommentje:

vettünk egyet: dual 7 tablet pc

nagyon jó és a videót is viszi

mi a véleményerek róla?

2013. júl. 19. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!