Milyen tabletet vegyek,35 000 ért?
Sziasztok
A kérrdésem az lenne, hogy melyik a legjobb tablet, ami kijön 35 ezerből.(nem akarok többet áldozni rá, erre is épp elég ideig gyűjtögettem, és az időkeret is véges, pár hét és erdei)Előtte volt még egy DPS Dream 7-em, de az leesett az asztal széléről eltört, már használhatatlan.
Valami hasonló kaliberű szerkentyű kéne FŐKÉNT OLVASÁSRA,NETEZNI,JÁTSZANI, nem akarok szupergépet, a lényeg h ezek meg legyenek, egy jobb kamera nem árt, de nem főfeltétel( rajzokat fotóznék vele,'oszt tosznám facebookra :D )
Köszönöm 14/f
DPS Dream 7-hez hasonlót kb 10k-ért kapsz, 35k-ért olyat kapsz, ami ahhoz képest atomerőműnek fog tűnni.
Wayteq xTab 70dci lenne a legjobb, korrekt hardver, jó kijelző, magas felbontás, Android 4.2.2, mindenféle finomság.
Még ami szóba jöhet az a Concorde Tab Speed, kb a Wayteq-kel van egy szinten, de ezen "csak" Android 4.1 van.
Köszi :D
Tudom, gyökér vagyok hogy megkérdezem, de a k- rövidítés, minek a rövidítése (az azér' leesett h 1000-ret jelent :D)
Köszönöm....Am e kettő közül melyik a jobb
A jobbba beletartoznak az esztétikai dolgok is (magyarul:melyik néz ki jobban) és (melyiknek jobb a kijelzője)
9"-es tablet egyáltalán létezik? 7, 8 és 10"-esek általában. Persze egy-két kivétel mindig akad, pl. létezik 13,3"-es tablet is, de 9"-es vagy nem létezik, vagy csak szimplán nem éri meg.
35k-ért nem jöhet szóba más tablet (vagyis itthonról semmiképp, kínai tabletek közül is van pár nem rossz ennyiért).
Még 1 kérdés....
A tabnak a képeken ilyen tök szép kezdőlapja van pl: [link]
De a vidikben meg olyan mint a sima Jelly Bean
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!