Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés

Olyan 40-60e. forintos tabletet szetetnék venni, ami:

-Futtat nagyobb játékokat is ( pl.: GTA Vice city)

-Bővíthető legyen a tárhely( általában bővíthető, de vannak kívételek, lásd nexus 7)

-Lehessen usb eszközt csatlakoztatni( vagy otg kábellal v beépített)

-Ha lehet nagyobb legyen a kijelzője mint 8" ( a nyerő a 10"lenne mert csak itthoni használatra lenne)

-Legyen rajta microHDMI ( ez nem olyan fontos(

-Ne keljen állandóan szervízbe hordani

Tudom, h szinte lehetetlen a kérdés ilyen árkalkuláció, de remélem akad valami ajánlásotok. Várom a tapasztalatokat is skinek van ilyen cheapy tabletja

2013. ápr. 25. 21:38
 1/1 anonim válasza:

Hali, nekem van egy MyAudio Series 9 tabletem és nagyon szeretem meg van benne minden amit írtál:

9.7" colos, bővíthető, lehet usb-t csatlakoztatni, van rajta microHDMI, 2 kamerája van elöl és hátul, Android 4.0.3 (ice cream sandwich) az op. rendszere és semmi panaszom nem volt vele nem kellett szervízbe küldeni. Én 2012. 08. 10.-én vettem a Tescoból 45.000ft-ért. Szóval nagyon ajánlom ezt a fajta tabletet! Bővebben: [link]

Sok sikert a tablet vásárláshoz :)

2013. ápr. 25. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!