Milyen tabletet vegyek? Film, játék, meg netezésre használnám 0% thm edigitalban
Érdemes, mert a mostani nem egy erőgép, igaz, nincs baj a sebességével, csak egy-két komolyabb játéknál már nem olyan gördülékeny, illetve a kijelzőjére nem sok jót lehet mondani, iPad mini 2-ben valószínűleg mindkét ezen problémáján javítanak majd.
De ha nem akarsz várni, akkor amit linkeltél onnan ezek jöhetnek szóba:
- Nexus 7
- Concorde Tab Play
- Wayteq xTab 70dci (ez a kettő nem annyira jó, mint mondjuk egy Nexus 7, de feleannyiba is kerülnek)
- iPad mini
- Galaxy Note 8.0 (5 oldalt nem néztem végig, nem tudom ez van-e).
Igaz, hogy nem ronda az iPad mini kijelzője, de makulátlan? Azért túlzásokba ne essünk. Nem tökéletes az iPad mini sem, az egyik legnagyobb hibája pont a kijelző.
És igaz, a játékok 99,9%-a tökéletesen fut rajta, de én egyszer próbáltam rajta a The Amazing Spiderman-t, és az azért nem volt olyan tökéletes, látszódott, hogy az azért kicsit komolyabb vasra készült. De az igaz, hogy más játékot még nem láttam rajta akadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!