Milyen tabletet vegyek? Film, játék, meg netezésre használnám 0% thm edigitalban
Ki okoskodik? Szimplán leírtam az igazat, ha nem vagy képes ezt beismerni, akkor egy elfogult kis fanboy vagy. Nem fikáztam az iPad minit, nem írtam, hogy szar, és vegyél helyette Androidosat, csak leírtam a hibáit, ami van neki.
Ne legyél már olyan hülye, hogy azt hidd tökéletes az iPad mini. A kijelzője igenis gyenge, pláne ahhoz képest, hogy az Apple mostanában folyton a felbontásra hajt, erre egy 1024x768-as kijelzőt rak bele. Az iPhone 3G-nek és a 3GS-nek is magasabb volt (na jó, csak nagyon kicsivel, szóval legyen az, hogy egyenlő) a PPI-je, és az 4 éves telefon.
És olvasd már el még egyszer a hozzászólásomat, írtam, hogy tényleg minden jól megy, csak egy játékot találtam, ami nem teljesített olyan jól, a The Amazing Spiderman.
Látom te sem tudsz olvasni, vagy a zárójeles részt automatikusan kitakarja az agyad?
Androidos legyen az op...és 10 collos, az a normál tablet..
öt magos az alap, vagy több...
Mondjuk a Nexus 7 az 4+1 magos. Bár én nem nevezném 5 magosnak.
Egyetértek azzal, hogy az iPad Mini nagyon jó cucc, de a kijelzője az gyenge pontja. Pl. az olcsóbb Nexus 7 is nagyobb kijelzővel bír, pedig picikével kisebb a mérete. Szóval PPI-ben lényegesen jobb.
Ettől még nem rossz az iPad Mini, de azt kijelenteni egyáltalán egy műszaki eszközről, hogy tökéletes, az erős elfogultságra vall, legyen az akár almás, akár droidos cucc.
Hogy végül melyiket veszed az pedig úgyis pénztárca és ízlés dolga.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!