Laptop választás?
Sziasztok,laptopot szeretnék venni a közeljövőben,de sajnos
egyátalán nem értek a gépekhez.Filmnézésre,játékokhoz (Cabal,Sims3 pl)az ár egyenlőre nem fontos de jó lenne 50-120e-ig :D 17/L
Én ajánlom az újabb ASUS-okat és az Acerek is elég jók. (Utóbbi olcsóbb és kb. ugyanazt a minőséget hozza)
De igazából bármilyen laptopmárka jó már, hiszen egymással versengenek, jókat gyártanak. A leírásokat figyeld, hogy melyiknél több a RAM, a belső memória :)
Acer-t ha lehet, kerüld.. érdemes a nagyobb laptopmárkák közül választanod, Dell, HP, esetleg Lenovo.
Az is kérdés, hogy új vagy használt gép érdekel.
Új laptopot nem kapsz 50ezerért, 80e+ fölött kezdődnek, de őket nem tudom ajánlani. 120ért vannak olyan gépek, amik jónak számítanak.
A megadott keretből töksokfajta használt gépet ki lehet hozni, 50ezerért használtan már tudsz venni az elképzelésednek megfelelő gépet, de persze minden további +10e Ft-tal egyre minőségibb gépekhez juthatsz hozzá.
Mondok példát, a használt "piac" úgy működik, hogy megveszel egy gépet 120ezerért, fél év használat után már csak 70-80e körül tudod eladni (vagy megvenni).
Adott esetben írj privátot, tudok segíteni.
nincs semmi baj az acer-ral, 2009 őszén vettem az acer laptopom, egyszer a töltője ment tönkre, még garanciába cserélték, mert időn belül volt, de ha nem is cserélték volna nincs gond, mert olcsón meg lehetne úszni, nem belső tartozék.
2 évig hurcoltam elég sokat, bulikat élt túl, nem is egyet, elég sokat megy torrent miatt, szóval használom.
szóval tudom ajánlani az aer laptopokat.
Jah, mert neked megy az acered, ajánlod. Remek.
Azt ugye tudod, hogy az Acer, mint gyártó, hol helyezkedik el a laptopgyártók rangsorában, melyet minőség, megbízhatóság, garancia szempontokból állítottak? Elég rossz helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!