MindigTV dekóderrel, vagy anélkül?
akkor nincs benne az a dekóder, amit külön fogsz megvenni az osanban nyolcezer forintér...
nézd meg, hogy milyen csati van hátul, ha van szkart, akkor még azt is vegyél a nyolcezreshez.(mert abban nincs)
a nyolcezres az már minden finnyás igényt kielégít..tegnap vettem az anyósomnak, volt öröm.
Szerintem van benne dekóder, hét adót kellene fogni.
Bár lakóhelytől is függ(lehet, hogy ahol laksz ott még nincs), illetve a TV beállításától.
A 7 alap csatornát (ha tudja a HD dekódolást!!) dekóder nélkül is kell hoznia. Ha van 3 (és DIGITÁLISBAN jön!!), akkor meg kell lennie a többinek is. Még lehet hogy antenna gond is.
Ebben az esetben dekóder a többi fizetős csatorna vételéhez kell, hogy legyen hova dugni az előfizetői kártyát.
valami más gond van Nálad, de nem találtam meg készüléked műszaki adatait.
Tulajdonképpen már kérdeztem, de nem vagy hajlandó válaszolni..
Digitális adókat fogsz??
Melyik az a 3?
Meg lehet nézni, tedd meg, milyen felbontásban jön az M1???
Nagyon zavar, hogy hiányosak az információk, csak visszakérdezésre jön olykor, ráadásuzl ellentmondóak, mint most is.
2 multiplexről jönnek a MinidigTv adásai, Te mindkettőt veszed.
Egyikről az M1-et, másikról az RTLKlubot és a TV2-őt.
Az egyiken még az M2HD és a 2 DUNA.
De! Az M1 csak HD-ben kerül (Digitális!) sugárzásra, hogyan vehetsz Te normál minőséget?
Ha az M1 hagyományos felbontásban jön, akkor 100 százalék, hogy az analóg adókat fogod. Ha a digitálisat fognád, akkor HD lenne és jönne a többi közszolgálati is, mivel egy "csomagban" vannak.
Meg kellene próbálnod a kézi keresést digitális csatornákra a megfelelő frekvencia megadásával. Budapest, Széchenyi-hegy: 610 MHz (A mux, M1, M2, Duna, DunaW) és 802 MHz (C mux, TV2 és RTL).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!