MindigTv-s Wayteq HD-90 xc kérdés. Segítenél?
Vinyóra, és -ha elég gyors- pendrájvra is vesz fel. Pontosan nem tudom, de sztem min. 1GB/óra méret vszeg lesz a felvett anyag, de ez függ attól is, hogy HD, vagy SD adást veszel fel, ill. a készülék felvételi minőség beállításaitól.
A lent linkelt cikkben írt 320GB-os külső vinyó elég lehet, de azt én min.-ként ajánlom, mert csak idő kérdése, hogy akármekkora is beteljen, ha nem kezdesz vele vmit (törölni, lemezekre kiírni). A nagyobb fájlméretek miatt NTFS-re érdemes formázni a tárolót.
Itt írnak egy tesztet róla:
Itt meg van a használati útmutatója is a set-top box alpontnál (meg esetleg a frissítés is hozzá):
Sztem működnie kellene -elvileg nem szabadna, hogy gondot okozzon neki- de a mérete miatt (2TB) 100%-ig nemvok benne biztos. Esetleg megkérdezhetnéd a márkaképviseletüket pl. telefonon:
Azon azért elgondolkozhatsz, hogy usb3-asat vegyél, és ne 2eset, mert nagyobb/több fájlok másolásánál még jól jöhet, meg az korszerűbb, és technikailag időtállóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!