IPad 4 jailbreakelése milyen negatívumokkal és pozitívumokkal jár? (Részletek lent)
Nézegettem az iPad 4-et.( Még sosem volt Apple termékem, se táblagépem.) Androidos telefonom van, Xperia P.
Nem is vagyok nagyon képbe iOS téren, de úgy tuom, hogy kevés ingyenes app van.
Azt tudom, hogy iOS-nél nem lehet simán rárakni a letöltött .apk-t aztán futtatni és meg van oldva. :D
Olvastam ,hogy jailbreakelni kell. Viszont nem tudom, hogy ez mivel jár.
1.Így lehet netről ingyen letöltött appokat rárakni?
2.Garancia elveszik?
3.Nem "hülyül" meg a rendszer?
4.Vissza lehet TELJESEN, 100%-ig csinálni az egészet?
5.Egyáltalán megéri jailbreakelni?
6.Jailbreakelés után is lehet használni minden funkciót(AppStore, iTunes...)? Nincs pl. olyan mint Xboxnál, hogy ha flasheled, akkor nem lehet flmenni LIVE-ra, mert letiltanak...
Most így eek a kérdések jutottak eszembe, lehet, hogy kicsit "összevisszák", de ami eszembejutott, azt leírtam.
Ha van még valami fontos infó, mondjátok lécci.
1. igen, de nem csak "fogodaztáthúzpodnetről"
2. elveszik, ha jailbreakelve viszed be szervízbe. ha előtte restoreolod, akkor nem fogják észrevenni.
3. ha nem pakolod teli kiegészítőkkel, akkor nem
4. 100%-ig nem, egy két rejtett fájl vagy mappa tuti marad, de nincs az az ember a világon, aki azt megtalálná. szervizbe meg főleg nem fognak ilyenekkel foglalkozni.
5. van pár jó alkalmazás, ami miatt megéri.
6. két dolgot nem fogsz tudni: az egyik, az over-the-air update, hogy gép nélkül frissíted a szoftvert, a másik meg az eszköz restoreolása ugyancsak gép nélkül. ha meg géppel frissítesz akkor újra kell majd jailbreakelned.
ha csak azért akarsz jailbreakelni, hogy ingyen tegyél rá appokat, akkor inkább lődd fejbe magad... 2-500ft általába egy alkalmazás... nehogy már ennyit ne tudj rá szánni... ha meg nem tudsz, vegyél valami androidot.
Köszi!
Mert akkor még mire jó a jailreak azon kívül, hogy nem kell megvenni az appokat?
Mennyire bonyolult a jailbreakelés és a restore?
Ha tönkremegy akkor viszont már sok esetben nem tudom restoreolni, nem?
-Mindenféle kiegészítőt tudsz pakolni a telefonra, témákat minden szirszart át lehet variálni rajta. Sok jó dolog van.
-Egyáltalán nem bonyolult.
-Ha olyan baja lesz a telefonnak ami miatt nem tudsz restoret tolni mielőtt hivatalos szervizbe viszed akkor nincs rajta garancia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!