PS3 vs XBOX360. Melyiket érdemes?
Igen, így van. Én, bár mondjuk PS3 párti vagyok nem fikzäzom le annyira a 360-at, mivel az is nagyon jó. A múltkor már leírtam, hogy hogy szívtam volna anyagilag, most jöhet a hosszútávúság:
Hosszútávú befektetés szerint egyértelmű, hogy a PS3 a jobb. Mint ahogy már írtam, az Xbox 360-nál a játékok lassan elérik a gép tűréshatárát, utána nem megy, míg a PS3 egyre jobb lesz. Több DVD-n kell majd a játékot is kiadni, aztán csereberélheted jobbra-balra, míg mi csak berakjuk az 50 gigás Blu-Rayt, aztán viszlát! A Microsoft eléggé "kihasználó" taktikát folytat: A gépét olcsón adja, de a kiegészítőket már nem, és az Xbox Live lehet, hogy jó, de 8e-ért jobbnak kéne lennie. Így mikor a gép már használhatatlan lesz az MS számára(ezt úgy kell érteni, hogy nem hoz ennyi hasznot), akkor kiadja az Xbox 720-at és hát mit ne mondjak, eléggé mérges lesz a világ az MS-re, mert most azt kell akkor megvenni. Bár most ebbe minek megyünk bele, mivel nem vagyok jós, lehet, hogy nem is így lesz, hanem máshogy, és nem hiszem, hogy a következő generációs konzolok is ugyanezektől a gyártóktól származnak, sokan emlegetik, hogy az Apple is konzolt akar dobni, akkor az pedig keményebb ellenfél lesz a Sony számára.
Az összehasonlító videókhoz pedig annyit, hogy a legtöbb a GameTrailers jóvoltából készül, és a GameTrailers nagy Xbox 360 fan.
+ nagyon sokan nem tudják, de van a PS3-mon egy kis "grafikaélesítő" beállítás, más szavakkal, sötétebb lesz a kép, itt pl. nem ajánlott az alkalmazása, ha olyan játékkal kockulsz, ahol éppen éjszaka van, mert akkor sokat nem fogsz látni, de egyes játékoknál(amiben főleg a világos színek szerepelnek) nagyon hasznos:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!