PS3 vs XBOX360. Melyiket érdemes?
Kicsit későn írok, mind1 xD
Szal:
Kb. Március óta agyaltam azon, h a két konzol közül melyiket válasszam, melyik lenne a tutibb? A döntés végül a PS3 mellett lett, mert:
Összes érv a PS3 mellett:
- 9 magos processzor(1 le van tiltva, ha esetleg az egyik mag behalna, akk cserepadként beszáll ő, 1 mag az oprendszerre, a többi a játékra)
Megjegyzésként hozzáfűzom, h az tényleg igaz, h a játéknak szebb képe van boxon, mint PS3-mon, főleg azért, mert a gyártók még nem szelídítették meg a 8magos Cell procit, az Xboxba beépített 3 magos PowerPC alapú IBM Xenont pedig már igen, hogy miért, nem tudom, állítólag majd a God of War III fogja megmutatni, h mire képes egy nagyobb szelete a Cellnek, de nem a teljes.
- Ingyen netezés és multi
- Blu-Ray-re írt játék, ami miatt gyönyörű HD grafikája lesz a játénak
- beépített Wi-Fi
- Megbízható, a Sony által gyártott termék
- Csak Sony PS3-ra megjelenő exkluzív játékok(God of War III, Motostorm, Killzone, Uncharted stb.)
- mintha nem is élne, olyan csendes működés közben
- eddig semmilyen műszaki hibáról nem hallottam
Összes ellenérv a PS3-nál:
- drága rá a játék
- a legolcsóbb Blu-Ray lejátszó
- nincs warez, bár hülyeség is lenne, kicsit gyakorolva a matematikát rájönnél, h mire letöltöd a 25 vagy 50 GB méretű játékot, addig az eredeti is ugyanannyiba fog majd kerülni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
- kevesebb játék van rá, mivel az Xbox után kb. 1-1,5 évvel jött ki
XBox érvek:
- Több játék
- lényegesen olcsóbb a PS3-nál
- van rá warez
Ellenérvek:
- egy hangos állat
- szinte már teljesen ki van használva a procija(állítólag amikor bemutatták a GTA IV-et boxon, több felmondta a szolgálatot)
- hűtéshiba
- fizetős net: XBox Live
- 20kért tudod wi-fi-ssé tenni
- HD DVD-re írt játékok, ezzel mindössze az a baj, h a DVD utódja a Blu-Ray lett
és asszem kb. ennyi. Szerintem még nézz körül a neten, ne csak ezeket az érveket/ellenérveket számold bele a döntésedbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!