Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Beleejtettem a fürdkőkádba,...

Beleejtettem a fürdkőkádba, lett valami baja?

Figyelt kérdés

Beleejtettem a fürőkádba az ipad-em. azonnal kirántottam lefolyt róla a víz (megtöröltem, kikapcsoltam) és semminbaja o.O

szerintetek?

2013. máj. 21. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
szárítsad ki !akkor talán nem lesz baja
2013. máj. 21. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Minek teszel fel olyan kérdést amire tudod a választ?
2013. máj. 21. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 24 óráig ne kapcsold be és hagyd száradni, napfényre ne tedd mert akkor jobban felmelegszik és pára keletkezhet benne ami kinyírhatja az elektorinkát vagy az érintőpanelt.
2013. máj. 21. 21:53
 4/8 A kérdező kommentje:

hãt est van szóval napra nem nagyon tudom kitenni

és fogalmam sincs milyen "belülről" szóval, hátha mond valaki valami okosat....

2013. máj. 21. 21:56
 5/8 A kérdező kommentje:

az előbb kikapcsoltam folyton az apple jelet mutogatta...

bekapcsoltam akkor is h kikapcsoljam meg lezárta meg ilyesmi.. most újra kikapcsoltam...hát várok reggelig :/

2013. máj. 21. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Méh ha jó is lesz, vidd el szervizbe, ott ultrahangos mosóval átmossák alkoholban. Alattomos kis vízcseppek biztos mardnak itt-ott, és idővel szét fogja enni a rezet. és ha pl kievett a korrózió pár furatgalvánt, akkor rápipáltál.
2013. máj. 22. 07:17
 7/8 A kérdező kommentje:
és kb. mennyibe kerülne..?
2013. máj. 22. 07:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Holnap pesten leszek, akkor el tudnám vinni, de hova és mennyiért?
2013. máj. 22. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!