ZTE blade3-mam van. és ma véletlen beleejtettem a vizbe. Menyibe fog kerülni javítás?
Gondolom azonnal kikapcsoltad a telót, szétszedted amennyire lehet, és hozzá sem nyúltál/nyúlsz 2-3 napig.
Ha nem így tettél, akkor cumi, a garancia nem vonatkozik rá, ha az alaplap elszállt, és a kijelzőt is gallyra vágta a víz, annak a javítási árából kb egy új blade 3-at vehetsz.
basszus ekkora sügért :DD
te komolyan nem tudod mik a legfontosabb S.O.S teendők, ha beleejted a telód a vízbe??
Ahogy már előttem is leírták, akksit kiveszed a lehető leghamarabb, utána pedig elkezded szétszerelni és a részeit kirakod száradni és hozzá sem nyúlsz 3 napig.
uUtána megpróbálhatod összerakni.
A vizes-balesetekre nem vonatkozik a garancia, szóval...szívás..
azért drukkolok. :)
Te tényleg hülye vagy....neked nem való egy ilyen telefon már bocsánat. Inkább "maraDTál" volna tovább nyelvtan órán.
Szegény telefon.
Annak a telónak kb. búcsút mondhatsz, mert ha azonnal nem szedted szét, akkor sanszos, hogy az akksi is zárlatot kapott mellé, az is pár ezer FT mellé.Van egy kis indikátorpapír a pólusok és a hőmérséklet ellenőrző sarokpontok mellett, ha az lilás-pirosas fehér helyett, akkor az akksinak is csókolom.De ezek szerint a telódnak tuti, szinte 100, hogy zárlatot kapott a tudatlanságod miatt.
Ezt a telót szvsz kukázhatod és nézhetsz egy másikat.
najólvan. nem úgy értettem, hogy hülye vagy. :)
Na a javíttatás nem éri meg és nem is lehetne már szerintem...vegyél egy új telót.
mennyit szánnál rá?
Akkor jól gondoltam, hogy az akksi is elszállt.
Egy új eredeti akku kb. 5 ezer, az alaplap csere alaphangon 30, ha nem több, de egy új kijelző sem olcsó hozzá, és ha a digitizer is sérült, akkor az is egy olyan 25-nél kezdődik valahol, bár ez nyilván típusfüggő.
Az ace felejtős, 2 éves telefont ne akarj venni, mert sokkal rosszabb mint a blade 3, és nyilván az sem vízálló.
Próbálkozz meg egy Sony Xperia Tipo-val, Xperia mini/mini pro esetleg,Xperia U, vagy akár vehetsz egy másik blade3-at is akár, csak legközelebb vigyázz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!