Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE blade3-mam van. és ma...

ZTE blade3-mam van. és ma véletlen beleejtettem a vizbe. Menyibe fog kerülni javítás?

Figyelt kérdés
Amikor kievettem még müködött...utána pár percel már nem.és nedves volt az egész mikor levettük a hátulját.azt mondták szárítsam....hagyam megszáradni....
2013. jan. 25. 16:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha az akkut nem vetted ki azonnal, akkor sokba.
2013. jan. 25. 16:52
 2/17 anonim ***** válasza:

Gondolom azonnal kikapcsoltad a telót, szétszedted amennyire lehet, és hozzá sem nyúltál/nyúlsz 2-3 napig.

Ha nem így tettél, akkor cumi, a garancia nem vonatkozik rá, ha az alaplap elszállt, és a kijelzőt is gallyra vágta a víz, annak a javítási árából kb egy új blade 3-at vehetsz.

2013. jan. 25. 16:54
 3/17 anonim ***** válasza:
25%

basszus ekkora sügért :DD

te komolyan nem tudod mik a legfontosabb S.O.S teendők, ha beleejted a telód a vízbe??

Ahogy már előttem is leírták, akksit kiveszed a lehető leghamarabb, utána pedig elkezded szétszerelni és a részeit kirakod száradni és hozzá sem nyúlsz 3 napig.

uUtána megpróbálhatod összerakni.

A vizes-balesetekre nem vonatkozik a garancia, szóval...szívás..

azért drukkolok. :)

2013. jan. 25. 17:09
 4/17 A kérdező kommentje:
nem szedtem szét mert mikor kivedtem mégműködött....utána 5 percel akartam használni és késsz...akkor bartánőm szétszedte megtörölte aztán öszerakta...nem működött....mikor hazaértem töltöre raktam mert alapból csak 16-7 százalékkopn volt pár perc utána rájöttem h ze hülyeéség és szétzedtem...most szárad.
2013. jan. 25. 17:17
 5/17 anonim ***** válasza:

Te tényleg hülye vagy....neked nem való egy ilyen telefon már bocsánat. Inkább "maraDTál" volna tovább nyelvtan órán.

Szegény telefon.

2013. jan. 25. 17:19
 6/17 anonim ***** válasza:

Annak a telónak kb. búcsút mondhatsz, mert ha azonnal nem szedted szét, akkor sanszos, hogy az akksi is zárlatot kapott mellé, az is pár ezer FT mellé.Van egy kis indikátorpapír a pólusok és a hőmérséklet ellenőrző sarokpontok mellett, ha az lilás-pirosas fehér helyett, akkor az akksinak is csókolom.De ezek szerint a telódnak tuti, szinte 100, hogy zárlatot kapott a tudatlanságod miatt.

Ezt a telót szvsz kukázhatod és nézhetsz egy másikat.

2013. jan. 25. 17:23
 7/17 A kérdező kommentje:
én nem értek a telefonokhoz....és ne irjatok olyat hogy mien hüylék vagyunk...két bartánőm janusosés a művészetbi járok festészetre.....a telefonokhoz informatikához egyikünk sem ért....és amikor kivettem a vízből még működött ezért nem szedtem szét.és igen az a kis papair piros és vizes...:SSS javítás kb mennyi lenne?vagy olcsobb egy másikat venni?
2013. jan. 25. 17:34
 8/17 anonim ***** válasza:

najólvan. nem úgy értettem, hogy hülye vagy. :)

Na a javíttatás nem éri meg és nem is lehetne már szerintem...vegyél egy új telót.

mennyit szánnál rá?

2013. jan. 25. 17:39
 9/17 A kérdező kommentje:
40-50...:) galaxy ace-re gondoltam.legalább ezt találtam ebben az árkategóriában:))egyéb ami jobb?.)
2013. jan. 25. 17:49
 10/17 anonim ***** válasza:

Akkor jól gondoltam, hogy az akksi is elszállt.

Egy új eredeti akku kb. 5 ezer, az alaplap csere alaphangon 30, ha nem több, de egy új kijelző sem olcsó hozzá, és ha a digitizer is sérült, akkor az is egy olyan 25-nél kezdődik valahol, bár ez nyilván típusfüggő.

Az ace felejtős, 2 éves telefont ne akarj venni, mert sokkal rosszabb mint a blade 3, és nyilván az sem vízálló.

Próbálkozz meg egy Sony Xperia Tipo-val, Xperia mini/mini pro esetleg,Xperia U, vagy akár vehetsz egy másik blade3-at is akár, csak legközelebb vigyázz rá.

2013. jan. 25. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!