Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek mit vegyek nintend...

Caius66 kérdése:

Szerintetek mit vegyek nintendo 3ds xl-t vagy ps vita wifi-t vagy nintendo wii u-t vagy nintendo wii-t vagy Sony xperia J-t?

Figyelt kérdés

2013. máj. 21. 10:05
 1/2 Krisipoke ***** válasza:

Oké, egy vélemény.

Vitát semmiképp nem vennék. Feleslegesen túl drága, és alig van rá jó exkluzív. Jó a grafikája, de szerintem egy handheldnél nem ez az első szempont: igazából szerintem semmilyen konzolnál nem.

A 3DS XL, vagy akár a sima 3DS elég jó döntés: a 3D elég jól néz ki, és egyre több jobbnál jobb exkluzív jön ki rá, illetve a sima DS játékokat is lejátssza, amik között már így is van minimum 50 kihagyhatatlan.

Wii U-t szerintem egyelőre annyira nem éri meg, mert még rá sincsen sok jó exkluzív, de igazából még csak fél éve jött ki, még van bőven ideje játékokat "gyűjteni" magának. Most az E3-ra, ami egy hónap múlva lett, ígértek pár érdekes bejelentést Wii U-ra, stzerintem azokat érdemes megvárni. Ja, és a Wii játékokat is lejátssza!

Wii-t azért lehet érdemes, mert a felsoroltak közül a legolcsóbb, és van Wii-re jópár jó játék, ráadásul a régebbi modellek a GameCube játékokat is lejátsszák (ha van hozzá irányítód és memóriakárytád), illetve a letöltős játékok között is van rá elég sok jó, tehát ez sem egy rossz döntés: hátránya, hogy már nem fognak újabb játékok kijönni rá.

Én a Sony Xperia J-vel úgy vagyok, hogy igazából nekem a telefon telefonálásra kell... Nem árt, ha van rajta internet, meg ilyesmik, de arra egy sokkal olcsóbb okostelefon is képes, nem hiszem, hogy annyira megérné, de persze mindenkinek mások az igényei.

Összességében én talán a 3DS-t választanám.

Remélem, tudtam segíteni.

21/F

2013. máj. 21. 15:13
 2/2 anonim válasza:
Én tegnap vettem egy Ps vitát. És egyáltalán nem bántam meg(pedig elég sok időt gondolkodtam rajta,hogy meg vegyem-e) Van rá azért bőven játék(psp játékokat is le lehet tölteni psn store-ból. Én ps vitát ajánlom.
2013. máj. 22. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!