Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a jobb? Lenovo IdeaPad...

Viraag1 kérdése:

Melyik a jobb? Lenovo IdeaPad G580 59-366693 (6GB) vagy Asus K55VD-SX622D

Figyelt kérdés

Lenovo: 135.000 Ft

Intel® Core™ i3-2348M 2,30GHz CPU,

6GB RAM, 1TB HDD

NVIDIA® GeForce® 610M 1GB VGA

Asus: 135.000 Ft

Intel® Core™ i3-3120M 2.5GHz CPU

4GB RAM, 500GB HDD

NVIDIA® GeForce® 610M 2GB VGA

Egyszerű otthoni használatra kell: filmnézés, internetezés és esetleg játék.

Én magam egy Asus gépet használok már több, mint egy éve és elégedett vagyok vele, viszont a másik márkát nem ismerem... Ha esetleg valakinek van tapasztalata kérem írja le! És mi a 2 gépről úgy általában a vélemény?

2013. máj. 14. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem lenovo van, bár nem ilyen, és minőségileg kifogástalan. Amit irtál arra mindkettő jó cucc, igazából azt vedd amelyiket gondolod. Kb ugyanaz a kettő.
2013. máj. 14. 23:07
 2/3 anonim válasza:
Szerintem bármelyiket választod nem fogsz csalódni!Válaszd azt amelyik 1. látásra jobban tetszett!:)
2013. máj. 15. 10:23
 3/3 Berti_92 ***** válasza:

Én a lenovo-t választanám, mert ÉN személy szerint azzal szimpatizálok jobban, meg a dupla akkora tárhely + a plusz 2gb RAM is csábít. A processzorok között nincs különbség tejesítményben szinte.

Asus-om nekem nem volt, arról nem tudok nyilatkozni, viszont a lenovoról (ugye az IBM is) csupa jót tudok mondani minőségileg. Unokatestvéremnek 6 éve van, és hibátlanul működik, pedig eléggé 'ócskának' számít már egy olyan ősöreg gép :)

2013. máj. 24. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!