Megvegyem 14ezerért?

Figyelt kérdés
Tabot szeretnék venni ilyen olcsobb jo nekem csak facere és youtubera kell. 14ért tudok eladót családban van 1hete lett véve overmaxtb 08as tablet. Szerintetek ennyiért megéri megvenni? Mindene megvan garanciapapír minden.
2013. máj. 14. 19:27
 1/4 Nosco ***** válasza:
Ezzel az a gond először még arra a két dologra kell később rájössz, hogy mennyi mindenre jó még és akkor már bánni fogod, hogy nem egy erősebb gépet vettél.
2013. máj. 14. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom mondják sokan hogy 50nél kezdődnek a tabletek, de nekem csak tényleg netre meg youtube ra kell. Van egy középkategóriás androidos telóm ha játékra vagy komolyabb dologra kell úgyis azt használom. Nem akarok 50 60at adni tabért tudom nem rosszak de akkor hozzárakok 20at és inkább egy laptop
2013. máj. 14. 20:13
 3/4 anonim válasza:
Wayteq xtab 700 dc 30000 sokkal jobb egy 100000 es samsungnál és megéri
2013. máj. 14. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezt a vetelt inkabb kihagyjam?
2013. máj. 15. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!