Media Marktban szeretnék nyomtatót (Canon PIXMA M5450) vásárolni. Itt jóval (6000 Ft-tal) olcsóbb mint máshol. Szerintetek megvegyem, vagy van valami csavar itt a dologban?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2012. dec. 30. 08:12
1/8 anonim válasza:
Sose a nyomtató a biznisz,hanem a toner bele.
2/8 anonim válasza:
Ne vedd meg. Inkább fizess máshol 6 ezerrel többet ugyanazért.
3/8 A kérdező kommentje:
Az tiszta sor, csak azt nem értem, hogy a patron/toner miért indokolja ezt a nagy árkülönbséget a többi bolthoz képest.
2012. dec. 30. 08:43
4/8 A kérdező kommentje:
Én is így voltam vele, de utána gondolkoztam, hogy a gyártó most kiszűri hogy melyik boltnak milyet küldjön (itt értem a kevésbé jó minőségűt) és emiatt lenne olcsóbb?
2012. dec. 30. 08:44
5/8 belapus válasza:
Esetleg nem elképzelhetetlen, hogy akcióznak.
6/8 A kérdező kommentje:
Még újnak számít a készülék illetve ez az ár webes lefoglalás esetén érvényes, szóval remélem, hogy nem járok rosszul. Köszönöm mindenkitől a válaszokat!
2012. dec. 30. 13:01
7/8 anonim válasza:
Megvettem, szuper. Amúgy kb. Mennyit lehet nyomtatni egy festékszalaggal?
8/8 anonim válasza:
Opp, bocsesz, rossz helyre írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!