Valaki elmagyarázná ezt nekem ipod-al kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A problémám az lenne hogy:
Kaptam 1 ipodot és szeretnék rá zenéket rakni, a probléma az hogy egyáltalán nem értek hozzá és nem is volt még tapasztalatom ilyen készülékkel soha. A probléma tömören hogy rádugom a gépemre és csak valami 1 gigás tárhelyet mutat Digitális fényképező néven. Az érdekelne tehát hogy hogyan tudok zenét rárakni. Előre is köszönöm :)
2013. máj. 11. 17:25
1/1 anonim válasza:
velem is nagyjából ez volt a helyzet, aztán kiderült, hogy a gép nem volt jó, szerintem próbáld meg máshol.a legfontosabb, hogy mindent csak iTunes segítségével tudsz rárakni. elég sok ilyen kérdés van már megválaszolva, nézd meg ott hogy mik a továbbiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!