Telefonból PC -t, hogyan?
Én sokat kísérleteztem ezzel, Windows 95 egész szépen, XP szörnyen, MicroXP viszonylag törhetően futott.
Sajnos hardveresen egy mobil nem hozható össze egy számítógép rendszerrel, viszont lehet emulálni egyet androidon.
Ez az elv: egy Bochs nevű app-el létrehozol androidon egy virtuális számítógépet, amiből egy előre megírt rendszert (egy lemezkép fájlt) elindítasz.
http://www.youtube.com/watch?v=EUE-gJmcGKk itt a videó, ahonnan én a legtöbbet tudtam meg ezzel kapcsolatban. XP vel magyarázza a srác, de igazából attól függ hogy a virtuális lemezre mit telepítesz.
Lassú és nem lesz túlságosan hasznavehető, de kísérletezésnek jó. Nem árt ha root-olt a mobil, mert RamExpanderrel lehet, hogy még 1gb ram-ot hozzá kell dobnod a rendszerhez, hogy nem fagyjon le.
Jó, csak ez nem így működik. A mobil szoftverében van egy kernel, ami kezelni tudja az adott hardver CPU-, GPU-, Ram-ját. A számítógépben, meg egy Bios, ami ugyan ezeket látja el, csak teljesen máshogy (mivel az HDD-, Floppy-, CD-t kezel és teljesen más CPU, Ram kiosztást).
Hogy csak egy pc legyen rajta, ahhoz egy olyan Kernel kéne, ami kezelni tudja a mobil részeit + Bios-ként a pc működteti. Na, ilyen kernel nem létezik, ezért az egyetlen lehetőség, az ha egy működő android rendszeren állítasz fel egy működő bios-t, ami kezelni tudja a gépet.
Én tudom, hogy nem win-ről van szó, viszont amire a windows-t lehet telepíteni, arra mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!