Nem tudom kitörölni az előző email címet a samsung galaxy ace telefonból. Mi lehet az ok?
Figyelt kérdés
Bejelentkeztünk teszt végett, hogy megnézzük működik-e rajta az internet, meg az gmail. Aztán hozzá adtuk a rendes e-mailt (a play áruház stb miatt) amit most is használunk, de az előző megadott e-mail címet nem tudom ki törölni. Miért van ez? Rá megyek az eltávolításra és nem történik semmi. Módosítottam a jelszót, tehát nem tud mit kezdeni a rendszer az előző címmel, de ki törölni sem tudom, és eléggé zavaró, mivel folyton kiírja, hogy nem sikerült frissíteni stb. Valakivel fordult már elő hasonló mit lehet tenni?2013. márc. 1. 14:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!