Házilag lehet akármilyen makett telefonból "működő háttérvilágításosat" csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

ilyen kéne nekem, de ez nagyon drága önmagához képest. 1300 ért lehet venni olyat ami nem világít csak sima, azt át lehetne alakítani ilyenre mint amit linkeltem?

2012. szept. 14. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha jól vágom (tényleg nem csesztetésből, vagy sértésből), akkor te egy ilyennel akarsz menőnek látszani, hogy kaptál egy 4S-t, sajnos nem hozhatod be, de azért itt a kép.. Szerintem egy sima dummy-val is meg lehet csinálni, aminek egy "kép" van a kijelzője helyén. Csak normálisan be kell lőnöd a világítást.
2012. szept. 15. 00:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha egy picit is értenél hozzá akkor rájönnél hogy nem.
2012. szept. 15. 08:03
 3/7 A kérdező kommentje:
első: IGEN! és? :) második: köszi a lényegretörő választ, tényleg nem értek hozzá, de mi van akkor? :)
2012. szept. 15. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:

"köszi a lényegretörő választ, tényleg nem értek hozzá, de mi van akkor? :)"

Csupán annyi hogy ha leírom hogyan csináld, akkor se biztos hogy sikerülne. És többe kerülne mint a világító maketted megvásárlása.

2012. szept. 16. 07:33
 5/7 A kérdező kommentje:
nem hülye vagyok, hanem nem értek hozzá annyira hogy rájöjjek hogy lehet-e vagy nem..... esetleg segítséggel, de sikerülne ha segítesz annyira, hogy megmondod nagy vonalakban hogy kell....
2012. szept. 16. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elég rávakuznod, vagy egy zsírpapír mögötti, a telefonra világító lámpánál fotózni. Ha belevakuzol, úgyse látszik, hogy milyen a képernyő.:) De legalább elmondtad, hogy ezért kell, nem elkezdtél magyarázni, hogy erre meg arra, meg telefonosboltba, stb..
2012. szept. 16. 16:36
 7/7 A kérdező kommentje:
hülyeségnek tartom elkezdeni magyarázkodni, úgyis kifogás szaga lenne :D
2012. szept. 16. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!