Milyen TV. -t vegyek, hogy otthon is kb. olyan legyen a képe mint a boltban? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval tv.-t szeretnék venni kábeles digi tv előfizetésünk van. A mostani tv elég régi de a kép egész jó minőségű rajta. Szóval milyen tv lenne az amit ha hazahozok nem valami hangyás szar képe lenne hanem megközelítőleg olyan mint a boltban ahol lemezről kapja a legjobb minőségű képet. A LED tv.-khez egyáltalán nem értek, azt gondolom hogy a plazmák közül 110 ezer körül már vannak egész jó samsungok, LCD.-ben annyira nem bizok bár tudom hogy a led is az...

2013. ápr. 25. 12:19
 1/9 dirtboy ***** válasza:

az nem azon múlik hanem azon hogy milyen otthon az adásotok.

ha analóg akkor szar lesz,ha digitális akkor már jobb de ha van valami hd csomagod akkor meg már 720p minőség lesz rajta.

2013. ápr. 25. 12:35
 2/9 A kérdező kommentje:
elméletileg digitális, mert kellett bérelnem egy ilyen dekódert is a régi tv-hez
2013. ápr. 25. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha digi TV szolgáltatásotok van akkor megveszed a tv-t.

Szólsz a diginek hogy vettél egy fulhd tv, és kérsz hozzá egy conax kártyát. Azt belenyomod tv oldalába, rákötöd a kábel tv-t, és élvezed 720HDban az adásokat.

2013. ápr. 25. 12:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért tegyük hozzá, hogy kevés TV-be dugható kártya.

A beépített dekóder csak az ingyenes adások vételére való.

Plazma TV képe jó de az a baj, hogy könnyen beég a csatorna logója.

Inkább LED LCD-t vegyél, kicsit talán gyengébb a fekete de cserébe nem ég be.

2013. ápr. 25. 16:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Hááát LCD tv-k 99%-ban van PCMCIA foglalat, és ha tv képes a földfelszíni MPEG4-es digitális jel fogadására akkor nincs probléma. Új generációs plazmák nem égnek be.
2013. ápr. 25. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Hülyeség hogy nem ég be a plazma,ugyan úgy beég mint régen csak az eladónak azt is kell preferálnia ezért kapja fizetését.

Ezt olvasd el hasznos lehet.

[link]

Ezt ajánlom nagyon jó áron van.

[link]

2013. ápr. 25. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindegy milyen tv-t veszel, mindnek jó a képe..az üzletben általában demoról megy azért olyan gyönyörű...

Ha otthon jó a bejövő jeled, pl saját parabola, akkor az is borotvaéles lesz.

Azt vedd, ami megfizethető, és örülsz neki. minden tv jó.nekem mindhárom fajta van, nincs különbség élvezeti szempontból.Talán az lcd nél az oldalnézet nem jó...de nem nézem oldalról.

2013. ápr. 26. 07:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Plazma van a boltunkban kb egy éves samsung. Céges logo miatt mi is féltünk hogy beég. Múltkor direkt ezt vizsgáltuk mert megváltozott a logo, és nincs beégve. Akkor nekünk valami csoda plazmánk van?
2013. ápr. 26. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is ezen agyalok már hónapok óta. Rengeteg tesztet olvastam, üzletekben próbálgattam, de megvan a megoldás, csakis plazma és Panasonic
2013. ápr. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!