Ps3-at szeretnék venni, de pár dolog nem világos tudnátok segíteni?
Használt gépet nagy rizikó megvenni de te tudod.
Módosított géppel a PS3 esetében sem tudsz online játszani.
Már csomó használt cuccot vettem így :) Odamegyek kipróbálom átgondolom felteszek iszonyat sok kérdést :D
De köszönöm a választ.. cask ezzel még mindig nem vágom, hogy most ez egy tört gép lehet? Vagy nem tört csak nem volt frissítve?
Semmi baj a használttal, pláne a használt PS3-mal, ha az működik, akkor nem fogja hamar megadni magát.
Egyébként a 3.55-ös az tört, fel sem enged PSN-re amíg nem frissítettél a legújabb szoftverre, azt viszont nem tudom tudják-e ellenőrizni, hogy fel volt-e valaha törve, biztonság kedvéért inkább nem venném meg.
Amit ajánlok, hogy hardverapro.hu-ról vegyél egyet, és slim-et.
Csak tisztázás képp:
valszeg a gépen kmeaw van tehát CFW nem ofw aka ingyen szedhetsz le hozzá játékot... (bár én frissíttetném a tulajjal 4.40 es cfw-re, mivel 3.55 cfw-k már elég lejártak..)
HA neten akarsz játszani akkor ofw-re is tudod frissíteni bár inkább akkor olyan gépet vegyél ami nem törhető 3000-4000 széria hogy aki törtet akar venni találjon [ez csak 1 kedvesség xD]
Illetve 4.40 CFW-n is tudsz netezni max bannolják accodat az nem nagy cucc mivel létrehozol 1 új accot és play again...
Ugyan azt mondom mint "balul1977" nem látsz bele a gépbe és tök mindegy hogy PS3 vagy Xbox esetleg más műszaki cuccról van szó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
by the way én is használtan vettem...
Kicsit féltem de mikor megtudtam hogy mediamarkba lett véve mondtam h tuti jó lesz...nem azé mert media markba lett véve hanem azért mert ha kiadsz +20ezerrel többet 1 konzolért vigyázol rá mint állat XD
azóta megy rendesen.
Játszottam rajta olyan 20 percet megfogtam milyen meleg... akkor wifi müködik-e... illetve nem e zörög a ventilátor mint állat
cfw,röl egyszerüen lehet ofw re frissiteni recovery modbol: nyomd hosszan a bekapcs gombot amig ki nem kapcsol. nyomd ujra a dupla pittyegesik es itt pendriverol lehet ratelepiteni. lehet a ps fomenujebol
lehet rarakni. bocs telefonrol irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!