Mi az a W/s? Watt/ secundum, az oké, de nem értem mi ez akkor pontosan? Orgona levegő motorokat gyártó cégnek tolmácsolok. Kicsit leragadtam, mert pár dolog nem világos! Bővebben lent!
1 másodperc alatt kigugliztam.
Remek munkaerő lehetsz.
A Ws nem ugyanaz, mint a W/s, nem is értem már ezt hogy sikerült félrefordítani.
Nem watt per secundum, hanem watt szor secundum, ami pedig ugyanaz mint a (J) Joule, vagy (Nm) Newtonméter.
Biztosan rengeteg embert találsz majd itt, aki ért az orgonákhoz, ettől függetlenül az elsőnek van igaza, előbb talán normálisan el kéne tudni olvasni azt, amit fordítasz, és csak utána nekiállni lefordítani.
A Ws az a Joule. És ez nem csak az orgonák esetében igaz, tehát nem kell hozzá ismerni az orgona működését.
Az vagy persze, köztársasági ösztöndíjas, meg 28 nyelven tolmács, de egy helyes mondatot még nem sikerült leírni, meg egy mértékegységet nem sikerült helyesen elolvasni, meg 3 szót sem sikerült a gugliba bepötyögni...
Annyira vagy te tolmács, mint amennyire a seggem szépségkirálynő.
kisebbségi komplexusod van öcsém?jaj de jót szórakozok :-D
viccessé tetted a napomat :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!