Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mi az a W/s? Watt/ secundum,...

Mi az a W/s? Watt/ secundum, az oké, de nem értem mi ez akkor pontosan? Orgona levegő motorokat gyártó cégnek tolmácsolok. Kicsit leragadtam, mert pár dolog nem világos! Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Azt írják, hogy az orgona levegő motor levegőnyomása: 80-120 mm / Ws, és a nyomómagasság 105-120 mm / Ws. Akkor ez most mit jelent? A főnököm sem tudja elmagyarázni, nem ment bele a részletekbe, de nekem tudnom kellene, ha értékesítem a terméket. Előre is köszi, ha valaki tudja a választ!

2013. jan. 3. 13:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
te vagy vicces öreg. te mi vagy ha szabad kérdeznem? kvantumfizikus?
2013. jan. 3. 20:47
 12/21 anonim ***** válasza:
25%

Leszarom az okleveleid. :D Tudod hány iszonyú sötét diplomás van ebben az országban...?

És ahhoz mi közöd van, hogy Én ki vagyok?

2013. jan. 3. 20:52
 13/21 A kérdező kommentje:
bocsi, de nem alacsonyodom le erre a szintre! gondolom nem vagy egy lángész! lehet hogy sok a sötét diplomás, meg jó sok a sötét diploma-nélküli! na szevasz! te csak osztogasd a jó kis tanácsaiadat :-D pffff.... viszlát!
2013. jan. 3. 20:58
 14/21 anonim ***** válasza:
25%

Csá gyökér! :D

Menjél imádkozz istenhez, hátha megsegít ebben is... :D

2013. jan. 3. 20:59
 15/21 A kérdező kommentje:
te meg ásd el magad! pattanjál le innen te istentelen semmi ember! egy nagy nulla vagy! zavar, mi, hogy valaki műveltebb nálad! nagyon gáz vagy! húzzál innen! én legalább ki merem tenni a nevemet a kérdéseimhez, neked még ahhoz sincs bátorságod! na menjél aludni kisfiam!
2013. jan. 3. 21:05
 16/21 A kérdező kommentje:
ja bocs látom kint a neved. összekevertelek a másik igen "kedves" válaszolóval! De ez nem változtat azon,hogy istentelen és alpári ember vagy! ennyi!
2013. jan. 3. 21:08
 17/21 anonim ***** válasza:
25%

Úgy bírom mikor valaki arra veri magát, hogy kint van a szaros nickneve. :D

Mintha ettől ő felsőbbrendű felhasználó lenne. :D

2013. jan. 3. 21:29
 18/21 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem, mit nyavalyogsz itt, ha jól emlékszem, már az első kommentben megkaptad a választ arra, amit kérdeztél, hogy mi az a Ws (annak ellenére, hogy rosszul írtad le). De te ahelyett, hogy alázatosan megköszönnéd, azóta is itt vered a nyálad, hogy ide micsoda műveletlen alakok járnak.

Azt sem értem, hogy most akkor eladni akarod azt az orgonát, vagy tolmácsolni róla. Egyébként ha valóban jól beszélsz valami nyelvet, és a főnököd elmondja magyarul, hogy hogy működik, akkor azt neked le kell tudni fordítani legalább annyira, hogy egy másik hozzáértő (felteszem, a vevő) megértse. Ha meg neki sincs fingja se arról, mi az a Ws, akkor meg nem teljesen mindegy?

Ja, és a diplomáiddal meg hiába hőzöngsz, tudjuk, mit érnek a mai diplomák.

2013. jan. 3. 21:48
 19/21 A kérdező kommentje:
na pattanjál!
2013. jan. 3. 21:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Rég lejárt kérdés, de nem baj.

Erőt vettem magamon, és inkább kitöröltem a véleményem, amit elsőre beírtam a maguktól elszállt büfé-ruhatár szakos diplomásokról.

A kérdésre a válasz: az orgonamotorok szélnyomását mindig vízoszlop-milliméterben adják meg: mm ws (önjelölt tolmácsunk kedvéért: wasser millimeter).

2013. jan. 11. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!