Mi az a W/s? Watt/ secundum, az oké, de nem értem mi ez akkor pontosan? Orgona levegő motorokat gyártó cégnek tolmácsolok. Kicsit leragadtam, mert pár dolog nem világos! Bővebben lent!
Leszarom az okleveleid. :D Tudod hány iszonyú sötét diplomás van ebben az országban...?
És ahhoz mi közöd van, hogy Én ki vagyok?
Csá gyökér! :D
Menjél imádkozz istenhez, hátha megsegít ebben is... :D
Úgy bírom mikor valaki arra veri magát, hogy kint van a szaros nickneve. :D
Mintha ettől ő felsőbbrendű felhasználó lenne. :D
Nem értem, mit nyavalyogsz itt, ha jól emlékszem, már az első kommentben megkaptad a választ arra, amit kérdeztél, hogy mi az a Ws (annak ellenére, hogy rosszul írtad le). De te ahelyett, hogy alázatosan megköszönnéd, azóta is itt vered a nyálad, hogy ide micsoda műveletlen alakok járnak.
Azt sem értem, hogy most akkor eladni akarod azt az orgonát, vagy tolmácsolni róla. Egyébként ha valóban jól beszélsz valami nyelvet, és a főnököd elmondja magyarul, hogy hogy működik, akkor azt neked le kell tudni fordítani legalább annyira, hogy egy másik hozzáértő (felteszem, a vevő) megértse. Ha meg neki sincs fingja se arról, mi az a Ws, akkor meg nem teljesen mindegy?
Ja, és a diplomáiddal meg hiába hőzöngsz, tudjuk, mit érnek a mai diplomák.
Rég lejárt kérdés, de nem baj.
Erőt vettem magamon, és inkább kitöröltem a véleményem, amit elsőre beírtam a maguktól elszállt büfé-ruhatár szakos diplomásokról.
A kérdésre a válasz: az orgonamotorok szélnyomását mindig vízoszlop-milliméterben adják meg: mm ws (önjelölt tolmácsunk kedvéért: wasser millimeter).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!