Kindle 5 jailbreak?
Figyelt kérdés
Vettem egy Kindle 5-öt, és szeretném jailbreak-elni, mert idegesít, hogy reklám jelenik meg rajta alvó módban, inkább rakatnék ki vele saját képet. Az interneten _semmit_ nem találtam erről. Nincs valakinek egy jó linkje? Köszi!2013. ápr. 13. 02:02
2/7 Juan_Carlos válasza:
Jailbreak helyett én inkább ezt ajánlom, egyszerűbb és jobb:)
3/7 A kérdező kommentje:
"A DuoKan egy alternatív kezelőfelület a kindle 3-4-re és kindle touch/paperwhite készülékekre ami nem csak kinézetében reformálja meg a könyvolvasási élményt, de új funkciókkal és lehetőségekkel növeli azt! Választható tehát: [[Kindle 3]]-, [[Kindle 4]]-, [[Kindle Touch]]-, [[Kindle Paperwhite]]-ra és megfelelő előkészületekkel [[Kindle DX]]-re is."
Nekem Kindle 5-öm van, ez nem jó hozzá a leírás alapján.
2013. ápr. 14. 02:20
4/7 Juan_Carlos válasza:
A kindle 5 a színétől eltekintve mindenben megegyezik a 4-essel. Semmi különbség nincs a kettő között, és ezt nem csak olvastam valahol. Már összesen 5 kütyüre tettem fel a duokant, abból 2 kindle 5 volt, és tökéletesen működik.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, akkor a Kindle 4-es cuccokat olvassam, meg azt csináljam bele, amit a blog ír a 4-esekről?
2013. ápr. 14. 15:41
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, ez az egész nem tűnik megbízhatónak, alapból csak 4.1.0-ás firmware-ig írják le a telepítést, nekem pedig 4.1.1-es van. Én nem akarom tönkrevágni a vadonatúj huszonezres kütyümet, nincs valami jobb megoldás, ahol egyáltalán megemlítik az 5-öst is?
2013. ápr. 14. 15:47
7/7 Juan_Carlos válasza:
A linkelt oldalon kommentekben olvashatod, hogy működik a legújabb szoftververzióval is, de nyilván a te döntésed, hogy megpróbálod-e. Se a jailbreak, se ez a módszer nem 100%-os, hibák mindenhol lehetnek. Ha érdekel a téma, azon az oldalon sok mindent megtalálsz, a kommentek között pedig elég változatos hibajavításokat, újdonságokat írnak. Innentől a te dolgod, hogy belevágsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!