A gépemen megteltek a C és a D memória helyek, pedig minden le van törölve róluk. Mi lehet a baja? (Windows 7)
Figyelt kérdés
Akármit csinálok, tömörítem azt a kis fájlokat amik vannak meg törlöm le az olyan programokat amiket ritkán használok, és akkor felszokott szabadulni kb. 10GB-i hely de másnap az a terület foglalttá válik... Mért lehet ez? Meg még láttam, hogy kiírta sokszor, hogy: "Kevés a lemezterület a Biztonsági mentéshez!" Mi ez a Biztonsági mentés, fontos, az ellen lehet valamit csinálni, és ha ez a probléma akkor milyen jelzéssel mutatja nekem a gép?2013. ápr. 8. 18:21
11/13 A kérdező kommentje:
Remélem nem valami vírus, de semmit nem talál a gépen az írtó... De ez olyan idegesítő, hogy most is töltenék le filmet, de nem tudok mert nem tudom hogy letöltetni...
2013. ápr. 9. 14:05
12/13 anonim válasza:
""de semmit nem talál a gépen az írtó... ""
Az nem jelent semmit, ugyanis nem minden vírust képesek a vírusirtó programok "észrevenni" - Bármelyik vírusirtó is legyen az.
Ha nem sikerűl sehogyan sem elhálítani a problémát ujra kell telepíteni a gépet.
Az én gépemet nemrég kellet ujra telepítenem mert annyira lelasúlt, hogy már képtelenség volt bármit is csinálni vele- vírus volt a bűnös- pedig a vírusírtó programmal többször is átnézettem a gépet, - - nem talált semmit.
13/13 anonim válasza:
Ha biztos, hogy nem virtuális partíció, vagy vinyó, akkor szerintem törölheted nyugodtan.
Egyébként létezik on-line vírusírtó is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!