Heló most vettem egy htc hero-t előtte windows mobilom volt és ebbe nem igazán találom a file kezelőt ahol elérhetem pl a memória kártyát vagy esetleg le kell tölteni valami programot? Meg még azt hogy lehet beállítani azt hogy minden a memória kárt
Heló
most vettem egy htc hero-t előtte windows mobilom volt és ebbe nem igazán találom a file kezelőt ahol elérhetem pl a memória kártyát vagy esetleg le kell tölteni valami programot? Meg még azt hogy lehet beállítani azt hogy minden a memória kártyára rakjon mert a belső memória egykettőre megtelik....
kösz előre is
van elvileg rajta fájlkezelő, de töltsd le az Astro-t, sokkal többet tud.
Memóriakártyára app2sd-vel tudsz appot telepíteni, ehhez vagy froyo kell (2.2), vagy custom ROM.
Marketről le lehet tölteni fájlkezelőt. A kártyára telepítéshez pedig 2.2-es android kell, vagy rootolod a telót a memóriakártya egy részét ext3-ra partícionálod és felteszel app2sd-t ennek a lépéseit meg hogy honnan tudom letölteni (linket) mert most egy ideig nem tudok wifizni
minden lépést letudná irni nekem valaki?
van elvileg rajta fájlkezelő, de töltsd le az Astro-t, sokkal többet tud.
Memóriakártyára app2sd-vel tudsz appot telepíteni, ehhez vagy froyo kell (2.2), vagy custom ROM.
vagy ennek a lépéseit vagy hogy honnan tudom leszedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!