Szerintetek milyen ez a fényképezőgép? A célnak megfelel?
Figyelt kérdés
van egy tükörreflexes nikonom, ha tehetem őt viszem magammal, hobbiból fotózgatok is, de sok helyre féltem elvinni ezért gondoltam veszek egy kis kompaktot ilyen bulikra, nem nagyszabású kirándulásokra
szerintetek erre a célra megfelel?
2013. ápr. 2. 10:05
2/3 anonim válasza:
Képminőségben nagy visszalépés lesz.
3/3 anonim válasza:
Nekem Samsung-om van és előtte is az volt. Imádom.
Tudni kell, hogy a Samsung-nak sok hátránya van. Az enyém lassan tölti a vakut, könnyen bemozdul, a fehéregyensúlyt lámpafénynél könnyen téveszti és manuálisan se tudsz rajta segíteni.
ETTŐL FÜGGETLENÜL szép képeket csinál, és gyönyörű makrókat. Ahogy az előző Samsung is - ami máig működik, csak család barátja tulajdonában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!