Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elromlott a számítógépem már...

Elromlott a számítógépem már kb.2 éve. Azóta nem is nyúltam hozzá, de most megtaláltam és eszembe jutott, hogy mennyi régi képem volt rajta. Maga a gép teljesen használhatatlan, ezt garantálhatom (:D), de a memóriát valahogy vissza lehetne hozni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 22:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Kalbásszal szolgálhatok, az se nem jó?
2013. márc. 31. 22:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem. Szakival nézesd meg!
2013. márc. 31. 22:37
 3/11 anonim válasza:
61%
Ilyen ős gépen nem segíthet más, csak az Ila! Van rólla foggalmad? muszály, hogy legyen!
2013. márc. 31. 22:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a számítógépnek a tárolója romlott el, akkor nincs is mit megmenteni, mert még mindig rajta van a gépen, szerintem nem azzal lesz a probléma, mert azok ritkán hibásodnak meg. Vidd el egy szakihoz a gépet.
2013. márc. 31. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A képeid a winchesteren vannak. Ha nem az ment tönkre, másik gépbe téve kimentheted a dolgaidat.
2013. márc. 31. 22:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kiszereled a merevlemezt és berakod egy mobilrack-be (innen már több megoldás lehetséges) és azt egy másik pc-n használod. Ha a lemez még jó, akkor lemásolhatod a cuccot.
2013. márc. 31. 23:18
 7/11 anonim válasza:

Ha a lemez meghalt (és nagyon fontos adat van rajta!!!) vidd el [link] ide vannak üzleteik átveszik szétszedik (NE próbáld meg mert tiszta térben kell)a lemezt ráteszik egy speciális olvasóra és lementenek mindent.(NAGYON nem lesz olcsó)ha tudsz más céget az is jó, csak ne konyhaasztal sarkán és ismerősnél szedjék szét.

Én előbb megpróbálnám másik gépbe csatlakoztatni hátha olvassa.Akkor lementeném és azt a lemezt nem használnám többet. Vannak esélyeid mert 2 évig a tengerfenéken ázott be is ázott lemezt is megmentettek már. remélem segítettem.

(ja és a cég akit ajánlok megbízható de mióta nekem is MINDENRŐL tartok másolatot)

2013. ápr. 1. 01:06
 8/11 anonim válasza:
tönkrement egy lemez ez lemaradt
2013. ápr. 1. 01:08
 9/11 anonim ***** válasza:
zoligyerek jót írt, annyit tennék még hozzá, hogy rack sem kell. HA van egy másik PC-d, leveszed a ház borítását, és felfűzöd a merevlemezt egy szabad csatlakozóra. Utána elindítod a jó PC-t, és meg fognak jelenni egy külön kötetként a régi gép fájljai.
2013. ápr. 1. 11:23
 10/11 anonim válasza:
az előző jól írt de mi a gép hibája?
2013. ápr. 1. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!