Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes 3D tv-t venni, vagy...

Érdemes 3D tv-t venni, vagy elég egy sima Full HD? Két tévét néztem, az egyik az LG 32 LM620S (ez 3D-s) a másik pedig az LG 32 LS5600 (ez sima FHD). Megéri azt a 30. 000 Ft különbséget (130. 000-100. 000)?

Figyelt kérdés
Milyen más tévék vannak még ezen az áron?

2013. márc. 17. 13:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akkor 46colossat kell venned.
2013. márc. 20. 20:55
 22/24 A kérdező kommentje:
Az nem fér be, max 42" ig, de azok drágábbak és ennyiért nincs 3D-s.
2013. márc. 21. 06:27
 23/24 jacksony válasza:

Nekem 3 éve van Lg 620s a mai napig tökéletes.

A 3D je is ebben a kategóriában verte a Samsungot.

Míg a Samsung inkább "befelé"3D

Az Lg tv én valóban kijön a kép .Egyértelmű volt ,hogy melyik a jobb..

Soha semmi baj nem volt vele.

A legújabb 4K tv-m is Lg. :)

Itt bizony megint verte a Samsungot.

Finomabb a kép és természetesebbek a színek.A samsungban hiába 4k-s Látszottak a pixelek is.És a színek is szoftveresen túl vannak húzva.

Egy "átlag" embert símán megtéveszthet.

De én a legapróbb különbséget is kiszúrom 2 adott tv -én.

A képalkotás jobb az lg nek.

De én most csak a 300.000 ft os kategóriáról beszéltem.....

2015. febr. 18. 12:21
 24/24 anonim ***** válasza:

Lehet. hogy eltévesztetted?

Vagyis a Samsung aktív 3D-je az ami tökéletes, teljes felbontású képet ad 3D-ben és az LG az amit nem lehet a Full HD felbontás nézéséhez szükséges távolságból nézni a szemüvegével, mert fésű szerűen csíkosnak látszik úgy a képe.

Az LG 3D-je csak a régi képcsöves tv rendszereknek megfelelő nézési távolságból nézhető kielégítő eredménnyel, ahonnan a Full HD részleteit még akkor sem láthatnánk, ha egyébként alkalmas lenne a passzív rendszer a Full HD minőség megjelenítésére.

Viszont azt tudjuk, hogy a passzív 3D megjelenítés elve kizárja a teljes felbontásban való kép megjelenítést.

A szín telítettséget meg mindenki úgy állíthatja be bármelyik tv-n ahogy azt szükséges. Létezik erre egy kalibrációnak nevezett módszer. Vagy ha valakinek egyéni elvárása lenne a kép egyes jellemzőivel kapcsolatban, abba bele tud nyúlni, elvárása és igénye szerint.

2015. febr. 18. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!