Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » STAGG i400 vagy SQUIER BULLET...

B3NJY kérdése:

STAGG i400 vagy SQUIER BULLET STRAT?

Figyelt kérdés

1-2 véleményre, esetleg észrevételre lennék kíváncsi!

[link] Ez a Stagg.

[link] Ez a Squier.

Nagyon nem tudom eldönteni hogy melyik lenne jobb... Nem vagyok kezdő, de nagyon nincs zseton, gitár meg kéne. Lényeg hogy ezek jöhetnek számításba, március 15. után meg is venném valamelyiket. Előre is köszi a válaszokat!!!

2013. márc. 9. 01:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hohner Rockwood jobb választás, persze itt is alkudj cefetül. Az előzőbe meg simán bekérhettél volna egy tízest...
2013. márc. 12. 09:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Végül a Squier lett (vagyis lesz holnap). Alig várom!!! :D
2013. márc. 17. 01:22
 13/15 anonim válasza:
írsz vmit, hogy milyen? én is ilyet akarok! :DD
2013. márc. 22. 21:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Nekem bejött :) nagyon jó gyityó! metálra semmiképp nem jó, viszont rockra és más lágyabb stílusra kiváló. eddig semmi bajom vele, de a tremolót próbáld ki aztán felejtsd el, gyorsan elhangolja a gitárt... szal csak annyi a baja.
2013. márc. 24. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyugi a 350ezres standardon is elhangolja, tehát emiatt ne aggódj) Satu, vagy satus kulcsok kellenek, ami nem éri meg beruházás, tehát marad az okos enged, vagyis, tremoló alapállásban)
2013. márc. 26. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!