Fender Squier Bullet gitárhoz milyen húrokat vegyek?
Figyelt kérdés
Fender Squier Bullet gitárhoz milyen húrokat vegyek mert nemsokára megveszem magát a gitárt és ezért kéne mellé rendelni vagy 2 csomag húrt is, mert a közelben nem lehet kapni és ha majd elszakad 1 akkor kilehessen cserélni . Jó lenne ezekből választani : [link] .2012. máj. 9. 18:41
1/19 anonim válasza:
Ne vegyél ilyet, nagyon rossz gitár.
2/19 A kérdező kommentje:
Tapasztalat ? Vagy miért rossz egy kezdő számára ?
2012. máj. 10. 08:17
3/19 A kérdező kommentje:
De mind1 is, az a lénye hogy milyen húrokat vegyek rá ?
2012. máj. 10. 09:01
4/19 anonim válasza:
Mindenkinek rossz. Hulladék fából préselik a testét, a szerelékek is gagyik. Az elmúlt 10 évben a Squier gyönyörű mélyrepülést mutatott be. Nekem van egy 2002-es akusztik és egy 2004-es Deluxe Strat, nagyon szeretem őket, de most már nem vennék Squiert, nagyon leromlott a minőségük. Ha mindenképp Squier kell, legalább Standard szériát vegyél, mert még az Affinity is szar (de az már 10 éve is szar volt). Ha jó gitár kell olcsón, nézegesd meg a Cortokat.
Én D'Addario EXL120 készletet szoktam venni hozzá, mert most már nem lehet Fender húrt kapni. De nem szokott szakadni, legalábbis nekem még sose szakadt.
5/19 bukor válasza:
Minden húr egy nagy kalap kivéve az Elixirek. Azok 2szer vagy 3szor tovább bírják mint minden másik húr. És a hangjuk is jobb szerintem. Meg ne hallgass a többiekre kezdőknek a Squier tökéletes, esetleg csak a Bullettel vitatkoznék de az is megteszi. A Cortokhoz képest még így is nagyon jók.
6/19 anonim válasza:
Corthoz képest jó a Squier? Te se láttál Squiert az elmúlt 4 évben...
7/19 anonim válasza:
gondolom nem régóta gitározol hogy ilyeneket kérdezel szerintem vagyél earnie ball-t vagy elixirt és a vastagságot meg te tudod amugy amit venni szeretnél gitárt kezdésnek nagyon jó ne hallgas arra aki mást mond semmi baj nincs vele de kiprobálhatsz egy cort ot is azok is nagyon jók kezdésnek
8/19 A kérdező kommentje:
Első gitárom lesz tehát még nem gitároztam :) .
2012. máj. 13. 09:07
9/19 anonim válasza:
Nem értem a többieket... Attól, hogy első gitárod lesz, miért vennél szemetet? Nekem is szemét volt az első gitárom, 4 hónap után el is adtam. Ne akarj te is így járni.
10/19 bukor válasza:
Am 9.42-es vagy 9.46-os húrt vegyél szerintem Squierre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!