Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fender Squier Bullet gitárhoz...

Fender Squier Bullet gitárhoz milyen húrokat vegyek?

Figyelt kérdés
Fender Squier Bullet gitárhoz milyen húrokat vegyek mert nemsokára megveszem magát a gitárt és ezért kéne mellé rendelni vagy 2 csomag húrt is, mert a közelben nem lehet kapni és ha majd elszakad 1 akkor kilehessen cserélni . Jó lenne ezekből választani : [link] .
2012. máj. 9. 18:41
1 2
 11/19 anonim válasza:
Szerintem te döntsd el hogy mien húr jó neked mármint hogy mien vastag ez gitáros fügö de mivel kezdö vagy ne vegyél vastag húrt mert csak szenvedni fogsz én pl 11.48 as húrokat használok ja és szóló gitározom nekem pl ez jön be ennek van egy bizonyos "tartása" és mivel vastagabb nem vágja szét az ember úját nekem ez jön be de kinek mi
2012. máj. 16. 18:24
 12/19 A kérdező kommentje:
Egyelőre kapok majd hozzá egy 9-42 est ami vékony (sztem) majd kitapasztalom vele ,ha nem jó veszek vastagabbat .
2012. máj. 17. 15:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Az van rajta gyárilag is, felesleges venni hozzá.
2012. máj. 17. 17:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Ezt magában a kérdésben leírtam .
2012. máj. 18. 17:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja igen, azt már elfelejtettem.
2012. máj. 18. 17:46
 16/19 Komjáthy Tamás válasza:
Én 5 hónapja vettem egy Squiert bulletet. És ne hallgass azokra, akik lefikázzák. Kezdőnek tökéletes hangszer, de azért jól nézd meg, s ha lehet vigyél maggadal olyat, aki segít abban hogy mit nézzél meg. Arra hogy megtanulj nagyon alkalmas, én magam nem akarok profi lenni, tehát ez is vezérelt. Hogy milyet vegyél? Mik a terveid? Én D'Darioval kezdtem, egy jó kis húr, rock-ra egész jó, viszont hamar kifárad, az ernie ball hosszabb időt bír ki, és kicsit más is tőle a gitár hangja.általában 10-es húrkészletet vesz az ember, minél nagyobb a második szám annál teltebb a gitár hangja. Én a magam részéről fendert fogom kipróbálni.
2014. márc. 20. 21:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyilván, egy kezdőre kell hallgatni, akinek 5 hónapja van egy legalja gitárja, nem arra, aki 12 éve gitározik és kipróbált több száz gitárt, sokszázezreseket is...
2014. márc. 21. 08:41
 18/19 Komjáthy Tamás válasza:

Bebizonyosodott, hogy valóban léteznek emberek, akik mások fikázását, vagy nagyképüségük egyeduralkodó létét megkérdőjelezhetetlenné teszik. De igazad van, én sem fogalmaztam pontosan, és bár nem tisztem de azért, ha lehet, leírnék pár dolgot. Neked.

1. nem gitározom 12 éve. Csak 8.

2. Az első gitárom egy Ibanez volt, majd jó négy évre rá, vettem egy Gibsont.

3. Igen, öt hónapja van egy Squier-em. én ugyanis kicsit különc vagyok. Különc, mert nem bírom azokat a "nagymenő' gitárosokat, akiknek csak a 'többszázezres gitárt is kibróbáltam' és ' ha nem kerül ennyibe, meg ennyibe, az rakás hulladék.' Mindenki kezdte valahol, senki sem született Garry Moore, vagy B. B. King. Tanulunk. Mindenki. Miért is vettem Squiert,? mert be akartam bizonyítani, (és azt hiszem sikerült, legalábbis jópár ember szerint) hogy egy alap kezdő gitárból, (alapösszegért), tuningolva a gitár most az ötszörösét éri, rá se lehet ismerni. Szóval vigyázzunk a kijelentésekkel, mert nem feltétlenül helytálló lehet.

Egyébként ismét lehet Fender húrt kapni, persze, hogy milyent rak fel az ember, egyénfüggő. Nekem mindig is 10-es volt D'dario, most Fender (10-52, 10-46), mert blues-rockot játszom. De mindenki, főleg, aki kezdő, találja meg a saját hangját először. Próbáljon ki pár húrfajtát, és válaszon.

2014. márc. 29. 22:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem érted a lényeget. A Bullet teste gyakorlatilag bútorlapból van, nem tömör fa. Rakhatsz rá bármilyen szereléket, nem fog úgy szólni, mint egy normális gitár. Főleg nem úgy, mint egy ötszörös árú.
2014. márc. 30. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!