Fender Squier Bullet gitárhoz milyen húrokat vegyek?
Bebizonyosodott, hogy valóban léteznek emberek, akik mások fikázását, vagy nagyképüségük egyeduralkodó létét megkérdőjelezhetetlenné teszik. De igazad van, én sem fogalmaztam pontosan, és bár nem tisztem de azért, ha lehet, leírnék pár dolgot. Neked.
1. nem gitározom 12 éve. Csak 8.
2. Az első gitárom egy Ibanez volt, majd jó négy évre rá, vettem egy Gibsont.
3. Igen, öt hónapja van egy Squier-em. én ugyanis kicsit különc vagyok. Különc, mert nem bírom azokat a "nagymenő' gitárosokat, akiknek csak a 'többszázezres gitárt is kibróbáltam' és ' ha nem kerül ennyibe, meg ennyibe, az rakás hulladék.' Mindenki kezdte valahol, senki sem született Garry Moore, vagy B. B. King. Tanulunk. Mindenki. Miért is vettem Squiert,? mert be akartam bizonyítani, (és azt hiszem sikerült, legalábbis jópár ember szerint) hogy egy alap kezdő gitárból, (alapösszegért), tuningolva a gitár most az ötszörösét éri, rá se lehet ismerni. Szóval vigyázzunk a kijelentésekkel, mert nem feltétlenül helytálló lehet.
Egyébként ismét lehet Fender húrt kapni, persze, hogy milyent rak fel az ember, egyénfüggő. Nekem mindig is 10-es volt D'dario, most Fender (10-52, 10-46), mert blues-rockot játszom. De mindenki, főleg, aki kezdő, találja meg a saját hangját először. Próbáljon ki pár húrfajtát, és válaszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!