STAGG i400 vagy SQUIER BULLET STRAT?
1-2 véleményre, esetleg észrevételre lennék kíváncsi!
[link] Ez a Stagg.
[link] Ez a Squier.
Nagyon nem tudom eldönteni hogy melyik lenne jobb... Nem vagyok kezdő, de nagyon nincs zseton, gitár meg kéne. Lényeg hogy ezek jöhetnek számításba, március 15. után meg is venném valamelyiket. Előre is köszi a válaszokat!!!
Lehet félreértelmeztem, de ha nem, akkor...gitárt soha nem veszünk kipróbálás nélkül internetes boltból! Első számú tanács, hogy el kell menni, és meg kell fogdosni, hallgatni, érezni a hangszert, utána lehet jól-rosszul dönteni. Az sem jó kérdés, hogy melyik gitárt vegyed, mert a kettő teljesen más. A stagg egy rock gitárt utánoz, míg a másik egy stratot három egy tekercses szedővel, aminek van már olyan zaja, ha torzítod, hogy elszaladsz, vissza se akarsz jönni. Ha nem szánsz túl sok pénzt a vásárlásra, nagyon erősen ajánlom, hogy nézz körül a használt piacon, ahol kategóriákkal magasabb szintű baltát találsz, kipróbálhatod és még alkudhatsz is. Vannak itt is olyan cuccok, amiket anya megvett a kikönyörgős kölkinek aztán az meg nem is használta, mert...csak. Szóval: [link]
Ne kapkodj, sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!