Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » STAGG i400 vagy SQUIER BULLET...

B3NJY kérdése:

STAGG i400 vagy SQUIER BULLET STRAT?

Figyelt kérdés

1-2 véleményre, esetleg észrevételre lennék kíváncsi!

[link] Ez a Stagg.

[link] Ez a Squier.

Nagyon nem tudom eldönteni hogy melyik lenne jobb... Nem vagyok kezdő, de nagyon nincs zseton, gitár meg kéne. Lényeg hogy ezek jöhetnek számításba, március 15. után meg is venném valamelyiket. Előre is köszi a válaszokat!!!

2013. márc. 9. 01:42
1 2
 1/15 bamboochatheone ***** válasza:
Mindenképpen a Squier-t vedd meg. A Stagg Floyd hidas ami ilyen árkategóriában közel sem hozza azt a szintet mint amit kellene. A Squier a Fender leányvállalata így egész jóminőségű hangszereket gyártanak.
2013. márc. 9. 02:21
 2/15 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló már leírta amit én is szerettem volna, így ezt csak megerősíteni tudom. Illetve nekem első elektromosom egy ilyen Squier volt, így tapasztalatból is mondom, hogy kezdő szinten nagyon szuper hangszer. Mellékesként pedig rohadt jó ez a kék szín. :)
2013. márc. 9. 21:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Még annyi hogy újonnan veszem, és azt tudom hogy 2006ig rétegelt volt a teste, az utána gyártottak meg tömörek. Az nem lehetséges hogy, egy olyan boltban mint a Hangszerdiszkont, megmaradt 2006 előtti Squier, ugye? Mert rétegeltet semmiképp nem szeretnék... meg a 2006 előttiek elég gagyik voltak, a mostaniak viszont nagyon jók (az árukhoz képest).
2013. márc. 10. 00:10
 4/15 bamboochatheone ***** válasza:
Van nekik telefonszámuk így könnyen meg tudod tőlük kérdezni.
2013. márc. 10. 00:43
 5/15 anonim ***** válasza:

Lehet félreértelmeztem, de ha nem, akkor...gitárt soha nem veszünk kipróbálás nélkül internetes boltból! Első számú tanács, hogy el kell menni, és meg kell fogdosni, hallgatni, érezni a hangszert, utána lehet jól-rosszul dönteni. Az sem jó kérdés, hogy melyik gitárt vegyed, mert a kettő teljesen más. A stagg egy rock gitárt utánoz, míg a másik egy stratot három egy tekercses szedővel, aminek van már olyan zaja, ha torzítod, hogy elszaladsz, vissza se akarsz jönni. Ha nem szánsz túl sok pénzt a vásárlásra, nagyon erősen ajánlom, hogy nézz körül a használt piacon, ahol kategóriákkal magasabb szintű baltát találsz, kipróbálhatod és még alkudhatsz is. Vannak itt is olyan cuccok, amiket anya megvett a kikönyörgős kölkinek aztán az meg nem is használta, mert...csak. Szóval: [link]

Ne kapkodj, sok szerencsét!

2013. márc. 10. 04:33
 6/15 A kérdező kommentje:
Kipróbálni már kipróbáltam a stratot.
2013. márc. 10. 13:30
 7/15 anonim ***** válasza:
Jó, ha kipróbáltad és tetszik a strato érzés, valamint nem akarsz zsíros-vastag metál hangokat, aminek előfeltétele a hídi dupla hangszedő(minimum), akkor már találtál is egy hangzást magadnak. Mégis azt javaslom, hogy nézz körül a GS-en. [link]
2013. márc. 11. 07:03
 8/15 A kérdező kommentje:
körül néztem már itt, nem is egyszer. :) találtam egy gitárt, még várom a választ hogy megvan-e még neki stb.
2013. márc. 11. 07:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Alkudj, ne hagyd magad átverni. Melyik az a balta?
2013. márc. 11. 09:58
 10/15 A kérdező kommentje:
[link] írtam neki h 36K, többet nem is nagyon tudok adni...
2013. márc. 11. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!