Melyik XBOX 360-as Slim-et vegyem meg? Bővebben lent.
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy szeretnék egy XBOX 360-as játékkonzolt venni, azonban mivel előtte még soha sem volt ilyen készülékem (és a baráti/ismeretségi körömben se találkoztam vele) lenne néhány kérdésem ezzel kapcsolatban:
1. Konkrétan mire jó a 250 GB-os tárolókapacitás? Tudok rá másolni filmeket, zenéket, és eredeti játékokat? Úgy tudom, hogy egy központi rendszerről (Live) lehet csak tölteni rá, és csak az innen letöltött + a saját magam vásárolt eredeti játékok futnak rajta, kivéve, ha flashelt, de úgy meg elveszik a garancia. A konkrét kérdésem igazából az, hogy a 4 GB-os elegendő-e akkor, ha CD-ről futtatom a játékot, és csak az aktuális játék mentését tárolja a merevlemezén? Igazából ha így akár 6-7 játék mentését tudja tárolni, az nekem megfelelő is lenne, hiszen sok eredeti konzolt nem vennék, az EA SPORTS játékokkal szoktam leginkább nyomulni + ha kijön a GTA 5. :)
2. Műszaki analfabétaként kérdezném azt is, hogy amennyiben a tv-men HDMI bemenet van, akkor 1 kábellel (+ a tápellátás) össz-vissz meg lehet oldani a beüzemelését?
3. Ha csak eredeti játékokat visz, akkor másolt DVD filmet se tud lejátszani?
Egyelőre ennyit jutott eszembe, de ha bármit írnátok még a készülékről, nagyon örülnék, mivel teljes a sötétség... :) Ha eszembe jutna még más, jelentkezem, addig is köszönöm az esetleges válaszokat!
1. A nagyobb hdd azért jó mert feltudod rá telepiteni a játékot ezáltal kiméled az olvasófejet és sokkal csendesebb a konzol. A dvd ugyanúgy kell bele,de nem vagy alig pörög fel.
2. Összekötöd a tvvel és megy.
3. Viszi az égetett filmeket is.
Nem éri meg a 4Gb -os xbox, mindenképp a 250Gb- osat vedd meg szerintem. Egyrészt kíméled az olvasófejet, másrészt hamarabb betölti a játékot.^^
Beüzemeléséhez a tápegység kell, meg egy HDMI kábel és mehet is a játék.
Flashelt sem jobb ettől sokkal, ha netán ezen is gondolkodsz akkor inkább az RGH -t javasolnám.
Ahogy már előttem is elmondták a 250GB jobban megéri.
Minden játékot fel tudsz másolni a HDD-re így kíméled az olvasót.
Szerintem ne okosítsd a gépet (flash vagy RGH)mert így pont a lényegét veszíted el az Xbox-os feeling-nek+jó eséllyel bannolhatnak is utána ugrott a Live és velejáró lehetőségek(patch-ek ezek javítások játék bug-okhoz és a DLC-k játék kiegészítők)a játékok multis része pedig leírhatatlanul jó élmény.
A HDMI kábel nem alap tartozék ezért külön kell megvenned.
Lejátssza az írott DVD filmeket is vagy akár PenDrive-ról is nézheted őket fölösleges lemezeket írogatni.
a Windows Media Center segítségével összekötheted a PC-del is akkor onnan tudsz zenét,képeket,filmeket is nézni.
Itt most jó áron van a 250GB Slim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!